Apartmanok MirjaVis - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.604 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A szállás a tenger mellett található (50m); két apartmanból áll: A4 és A2+1, valamint egy különálló házból: A4+1 (5 m-re a tengertől). Az apartman belső területe A4 = 47m2 (két hálószoba), és A2+1 = 44m2 (egy külön hálószoba + 160x200 cm-es összecsukható ágy a nappaliban). Az apartmanok külön bejáratúak, egyenként 18m2-es bekerített és fedett terasszal (tengerre néző kilátással és két nyugágyral), valamint minden apartman mellett kb.45m2-es saját kerttel. A különálló családi ház (A4+1) 50m2 belső területű, 60m2-es terasszal, 140m2-es kerttel, kültéri zuhanyzóval és grillezővel. Minden szállásegység felszereltsége: légkondicionáló, korlátlan Wi-Fi internet, LCD TV és két nyugágy. A szállások Vis szigetének déli oldalán találhatók, ahol a tenger a legmelegebb; Vis az a sziget, ahol a legtöbb napsütéses napok vannak az Adrián. A szálláshely közelében híres strandok/öblök is találhatók: Srebrena, Dimond beach/Tepluš (meleg tenger), Zaglav, és egy hosszú sziklás part a nyílt tengeren (nudizmus/Bili bok-osama).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az időpontfoglaláshoz a teljes ár kb. 35%-ának megfelelő előleget kell fizetni, a többit a szállásra érkezés napján kell kifizetni. Érkezés a szálláshelyre 13:55-től, távozás 9:30-ig. Ár Az A4-es apartman: 2 felnőtt (és két gyermek) részére. Az A2+1 apartman ára maximum 2 felnőttre (és egy gyerekre) vonatkozik. Különálló háznál (4+1) a szállás ára 4 főig, az ötödik személynek 20 Euro/éjszaka kerül felszámításra, időszaktól függően! A végső takarítás (apartmanok) 49 euró (egyszer), a házak 99 euró (egyszer). A kutya takarítása felár ellenében vehető igénybe!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 20 m
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 10 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Vasútállomás: 50 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 50 m
  • Disco club: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A tulajdonos nem zavarja a vendégeket, hanem a nap 24 órájában az Ön szolgálatában/segítségében!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mirja
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2023
Kuća u Milni 2023 nyara

Nagyon jól éreztük magunkat! A ház mindössze néhány lépésre van egy kis strandtól és 5 perces sétára a nyilvános strandtól. Mindennel fel van szerelve, ami egy hosszabb tartózkodáshoz kell, és nagyon szerettük a kő grillezőt. Zenon rendkívül segítőkész volt mindenben, amire szükségünk lehetett, még a poggyászunk szállításában is segített, amikor először jöttünk oda! Biztosan visszatérünk jövőre is!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Bystřice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
Rukavac – Vis

Körülbelül 8 év után jártunk Horvátországban, előtte Olaszországban és Görögországban. Egyáltalán nem akartam oda menni, mert sok kellemetlen és intenzív emlék kötődik a horvátországi nyaraláshoz. De nekimentünk, mert a sziget és a strandjai egyszerűen TOP. Belépésünk erre a szállásra meglehetősen dicstelenül kezdődött. Érkezés után 10 perccel a férjemnek sikerült betörnie 4 pilsnert a parkolóba (nagy kár). A tulajdonos tökéletesen viselkedett, amit nagyon köszönök neki! Mosollyal az arcán segített összeszedni a katasztrófát, a kiömlött ruhákat (és ami volt) a kedves Pavić asszony kimosta, vasalta és szállította nekünk. Ezer köszönet! Az apartman tiszta, rendezett, tágas, funkcionális légkondicionálóval és Wi-Fi-vel felszerelt. Életünkben először tapasztaltuk, hogy a tulaj hozott nekünk egy üveg kiváló fügelikőrt, még szárított füge volt, nam. A lakás nem volt túlfűtve, mivel az ingatlan egy része a terepbe van ágyazva. Az erkély fenomenális volt, szinte nem süt rá a nap, így egész nap ott lehet maradni és a kilátás egyszerűen isteni!!! Reggel elmentünk ugrálni a mólóra (kb. 3 perc gyalog), a strand 5 perc gyalog. Nagy. A tenger tiszta, a strandokon bárok vannak, az árak elfogadhatóak. Minden reggel egy autó péksüteményekkel, zöldségekkel, gyümölccsel halad át a falun – hallatszik már messziről a közlemény. Menő! Az egyetlen hátrány, amit észrevettünk, a szúnyoghálók hiánya volt az ablakokon, bár a villanyban volt "szúnyogellenes" és lepermeteztünk ránk, a szörnyek mégis megettek minket. A sziget helyi lakossága hihetetlenül vendégszerető, kedves, segítőkész és vendégszerető. Üdvözlik a turistákat, mosolyognak, amiről a nyaraláson nem sokat tudok. Általában biztonságban éreztük magunkat a szigeten, amit 5 óra alatt is ott hagytunk, ahol megtaláltuk, azt sokszor hosszan sznorkeleztük. Számomra Vis az egyetlen hely Horvátországban, ahová szívesen visszatérnénk, és biztosan használni fogjuk ezt a szállást.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Postojna, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
Kiváló

Gyönyörű és kényelmes apartman gyönyörű kilátással a tengerre. Rukavac egy csendes falu, néhány percnyi sétára két gyönyörű strandtól. Ajánljuk!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Zenon Pavić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Apartmanok Mirja lista már megtekintette 22135 idők óta 02.05.2017.