Apartman LillyVodice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 4.655 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vodice és a Sibenik környékén!
Detailed description

A gyönyörű Vodice csendes környéken, a romantikus Lilly apartman remek kikapcsolódást és pihenést vár. A felújított, lila árnyalatokkal rendelkező 70 m2-es lakásban 10 órás terasszal, kávéval és jó olvasással kezdje a reggelit, kilátással a mediterrán növényekkel és virágokkal teli kertre. Az apartman Lilly egy családi ház földszintjén található. Az udvaron ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a vendégek rendelkezésére és egy grill. A közelben van egy gyönyörű kavicsos strand, természetes árnyalattal (7 perc séta), ahol egy napsütéses nap után sétálhat és naplementét tapasztalhat. A sétány tovább vezet Vodice központjába, ahol számos kiváló étterem, kávézó és klub várja Önt. Az estét a teraszon töltheti egy pohár jó bor és gyertyafény, vagy látogasson el a közeli diszkóba, a Hacienda és az Exit klubba. Az Aparmana LILLY szállásának előnye, hogy minőségi és szép szállást kínálunk, kiváló helyen, ahol a legtöbbet gyalogosan lehet végezni, és a parkolás ingyenes. További lehetőségeket kínálunk: kerékpárok, kajakok, szervezett kajak-halászat. Vodice mindössze 10 km-re található Šibeniktől, amely gazdag kulturális és történelmi központtal rendelkezik, és az egyik legszebb Szent Jakab (UNESCO Világörökség) műemléke. A közelben találhatók a gyönyörű két nemzeti park, a Krka-vízesés és a Kornati. Kövess minket az FB Apartment Lillyben, Vodice-ban, Horvátországban

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalások e-mailben. Miután megkapta az ajánlattételi e-mailt, 30% -os előleg fizetendő, a fennmaradó 70% érkezéskor fizetendő. Ellenőrizze 14 órán belül. Kijelentkezés - 10 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 800 m
  • Vasútállomás: 10 km
  • Repülőtér: 60 km
  • Marina: 800 m
  • Sport tevékenységek: 700 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
A lakás ára tartalmazza az üdvözlő italt, az idegenforgalmi adót, az éghajlati felhasználást és a wi-fi-t. Az apartman saját parkolóval rendelkezik. Grillezési lehetőség az udvarban. A halászok halászati tippjeit, valamint a kajakkal és kerékpárral való szervezett halászat lehetőségét kínálják. A kreatív háziasszonyok műhelyéből származó kis tippek és tanulságok (decupage, shabby chic ...). A környék gazdag természeti, kulturális, történelmi és szórakoztató tartalmakkal, valamint gasztronómiai kínálattal, vendégeink örömmel látogatják meg a szárazföld és a szigetek minden tájékozódási pontját. A közelben vannak a KRKA Nemzeti Park (a szárazföldön) és a KORNATI Nemzeti Park (a tengeren).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lilly
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
koprivnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Lilly, Augusztus 2015
elégedett

Apartman Lilly azt ajánlom mindenkinek, mert tiszta, minden illatozó levendula, gyönyörű egy olyan fajta !!! Minden azt mondja a leírás pontos.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönjük, hogy Ms. Marina ajánlása

Kedves Ms. Marina, Köszönöm a kedves szavakat a dicséret lakásunkban Lilly. Mivel mi voltunk a vendégek az első helyen, és elégedettségüket, mi nagyon örülök, hogy már egy jó ideje velünk, és hogy elégedettek vagyunk, mint a szállás és az ápoltság. Ugyanakkor, örülök, hogy tetszik egyedülálló, ahogy mondod, mert már tényleg próbáltam lakás vonzónak tűnik, élénk színek, és a számos kreatív egyedi alkotások, és hogy kiemelkedik a hagyományos lakások, amelyek kínálják. Üdvözlettel, hogy az egész család a következő látogatásnál Sandra

Sandra Dubravica Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Sandra és Duško a pár, akik gondoskodnak róla, hogy a romantikus LILLY apartman vendégei kényelmesen érezhessék magukat. Örülünk és kedvesek vagyunk. Szeretettel üdvözöljük a kis romantikus oázist.

Apartman Lilly lista már megtekintette 18749 idők óta 19.06.2015.