Apartmanok StellaVodice - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 6.206 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vodice és a Sibenik környékén!
Detailed description

Teljesen felszerelt apartmanok Vodice városának központjában, közel a kikötőhöz, az élelmiszerpiachoz, az áruk tárolásához, gyógyszertárakhoz, orvosi járóbeteg-klinikákhoz, postahivatalokhoz, banki és autóbusz-állomásokhoz. Bár Vodice központjában, az objektum saját udvarral rendelkezik, amely magánéletet, zöldséget és békét biztosít. Az udvaron grillező áll rendelkezésre, melyet a vendégek használhatnak. Ami a város központjában található szállást illeti, a létesítményben nincs parkolóhely, de a közelben (kb. 200 m) van egy parkolóhely, amelyet meg kell fizetni. Vodicében több kilométer hosszú sétány található a tenger és a strandok mentén, a mintegy 100 m-es apartmanoktól. 12 km-re lévő Šibenik busszal vagy hajóval megközelíthető, amelynek a kikötője körülbelül 300 méterre található. A hajó naponta többször hajózik Sibenikre, a Prvic és Zlarin szigetein. Vodice környékén két nemzeti park található - Krka és Kornati. Krka 25 km-re található, autóval vagy busszal elérhető. A Kornati-ból Vodice-ból szervezett hajókirándulásokkal lehet érkezni.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman ára 2 felnőtt és legfeljebb 2, legfeljebb 12 éves korú gyermekre vonatkozik. A fent felsorolt személyek számát illetően személyenként további 10 € / éjszaka fizetendő. A szállásfoglaláskor a vendég 50% -át a szállás árának fizeti. Érkezéskor a vendég a lakhatás által okozott károkért a szállás teljes árának 100 € -át fizeti meg. Az előleg teljes összegét a távozás napján visszaküldi a vendégnek, miután a lakást megvizsgálták. Az érkezés napja előtt 2 héttel történő lemondás esetén a vendég visszafizeti a foglalás során fizetett teljes összeget. Nincs visszatérítés abban az esetben, ha a vendég nem érkezik meg, vagy semmisíti meg az érkezés előtti 2 hétnél rövidebb foglalást. A szállást az érkezés napján 14 órától az indulási napon 10 óráig lehet igényelni.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 700 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 12 km
  • Repülőtér: 100 km
  • Marina: 70 m
  • Nemzeti park: 25 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Lehetőség van egy 35 m2-es terasz használatára a ház tetején. Grillezési lehetőség áll rendelkezésre. A televíziókhoz kábel csatornákból álló kínálat és DVD-lejátszó áll rendelkezésre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Stella
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Križevci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Stella, Augusztus 2017
KIVÁLÓ!

Tényleg mindent nagyon jó volt, a főnök nagyon megközelíthető, a lakásban semmi sem hiányzik, és minden nagyon jó volt, a lakás közepén gyakorlatilag minden voltunk kéznél.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Sisak, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Stella, Július 2017
Azt ajánlom mindenkinek,

Great location, majdnem a közepén a város. Minden közel van. Elrendezése a lakások a legmagasabb szinten. Bármilyen dicséret. Azt javasoljuk, hogy minden, és reméljük, hogy találkozunk jövőre.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Kedves Teddy, köszönöm minden kedves megjegyzéseket :-) 14 Remélem látjuk egymást újra. Legyen szép a nyár hátralevő szeretnék :-)

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Stella, Július 2017
szuper

Nagyon hangulatos kis lakás. Elöl egy szép kert, ahol lehet inni kávét és a pihenésre, vagy hagyja a motort. Található, a város központjában, remek esti kirándulások és séták. A fogadó volt segítőkész, udvarias, visszafogott. Javaslatunk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm

Kedves Maturinba Örülök, hogy kényelmes volt lakásunkban.

Kristijan Dobrenić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Stella lista már megtekintette 33650 idők óta 06.07.2016.