Apartman MarinaŠibenik - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 11.584 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šibenik és a Sibenik környékén!
Detailed description

Egy csendes részén, a város van 3 apartman kiadó, a fokozottan elválasztva. Az apartmanok újonnan berendezett és található, mintegy 600 méterre, illetve egy 10 perces sétára a városközponttól és a strandtól. Az apartmanok 200 méterre a bevásárlóközponttól Lidl. Apartman 1 (4 fő) van egy hálószoba franciaággyal, fürdőszoba-WC, nagy terasz 40 négyzetméteres, konyha és étkező, valamint nappali két pótággyal, légkondicionáló, TV-jég műholdas, wi-fi, bekerített parkolás. Apartman 2 (4 fő) van egy hálószoba franciaággyal, fürdőszoba és két WC, két terasesvaka mintegy 8 négyzetméter, konyha és étkező, valamint nappali két pótággyal, légkondicionáló, TV-jég műholdas, wi-fi, zárt parkoló. Apartman 3 ig 4 fő részére. Az apartman található a földszinten, és fel vannak szerelve minden konyhai eszközök, elektromos vízforraló, ágynemű, törölköző és hajszárító. Az udvar a használata nagy hacienda kert és szökőkút, grillező, trambulin és játékok gyerekeknek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
Részletes leírás
Az ár és tartalmaz egy üdvözlő italt, és a kedvesség és egy kis meglepetés a házigazdák. Kerékpárkölcsönzés és a helyi termékeket olívaolaj, bor, pálinka, cseresznye, meggy, dió, szárított füge. Tisztítás és egyéb tevékenységek az ár tartalmazza. Bérelni egy lakást meg kell előre fizetni a fenntartás, és az esetleges kedvezmények szállás kapcsolatot kérdőívek segítségével. Érkezéskor a lakás után 13, 00 óra, és megy akár 10, 00 óra.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Katowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Marina, Augusztus 2016
Nagy hely és nagyon jó a tulajdonosok.

Jó estét kívánok. Lakás ajánlható. Mindenki egyetért azzal a véleménnyel ki. Az otthon egy két generációk család. Apám a tulajdonos rzeczliwy férfi regaled minket a személy és konyhai készítmény hal. A tulajdonos és felesége nagyon hasznos, nem csak a válogatott helyeket felfedezni, hanem a nehéz helyzetekben. (Segítségnyújtás rendelési alkatrészek az autó vonzó áron). Ön równeż saját termékek: házi bor, brandy (tiszta, cseresznye, dió, wiśnowa) és az olaj. Íz és az ár ajánlatos. A lakás a pálya szélén a Vodice, ahol közel Lidl 200m és egy nagy part Tribunji ahol hagyja díjmentesen játékautó és élvezze teljes a látnivalók a tenger. A központok és a környező terület mindenhol fizetett leállások költsége 25 kuna naponta augusztusban és júliusban. PS możlwość negocjaci ár tartalmazza a szállás. Ezután intim, és mindent lehet elhelyezni.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Aro Bongo Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát,
Apartman Marina lista már megtekintette 11826 idők óta 08.08.2015.