Apartman ZizulaVodnjan - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Vodnjan és a Isztria!
Detailed description

Apartman Zizula egy új kétszintes apartman 2 hálószobával, 2 fürdőszobával és grillezővel ellátott terasszal. Az első emeleten nappali és étkező, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba található. A második emeleten 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. Kérésre rendelkezésre áll: gyermekágy és gyermekszék. Ingyenes Wi-Fi, saját parkoló és kerékpár tárolóhelyiség áll rendelkezésre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalása esetén a teljes ár 30% -át meg kell fizetni, a többi pedig érkezéskor. Érkezés: 16.00 óra Nézze meg: 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 7 km
  • Strand: 7 km
  • Belváros: 600 m
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 1 km
  • Benzinkút: 500 m
  • Repülőtér: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vodnjan számos történelmi épületet, számos templomot, egy igazi múmia, az Isztria legmagasabb harangtornyát és néhány legjobb olívaolaj-termelőt Horvátországban. A strandok csak 10-15 percre vannak autóval. Vodnjan a leghosszabb utca az egész Isztria területén. Isztria legszűkebb utcája is van. Vodnjan az éves olívaolajfesztivál fogadója. Novemberben kerül megrendezésre, és itt megkóstolhatja az Isztria legjobb olívaolaját. A világ legjobb olívaolajainak egy részét a Vodnjan olívaolaj-termelők állítják elő. Ezen a területen a legrégebbi olajbogyó Olivo de masina 500 éves, és évente 400 kg olajbogyót termel.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Zizula
Ana Valic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Szlovén,
Apartman Zizula lista már megtekintette 19291 idők óta 16.05.2018.