Apartman HodakHvar Basina - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Hvar Basina és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Újonnan berendezett ház és apartmanok egy csendes öbölben, a Hvar-szigeten. A tökéletes hely egy csendes nyaraláshoz, természet és a tenger által körülvéve, ugyanakkor a Hvar-sziget különböző helyszíneinek közelében ideális esti sétákra, időtöltésre, kikapcsolódásra. Csak 5 km-re autóval az első nagyobb Vrboska városba, vagy 2km gyalog vagy kerékpárral az olajfaligetek és a szőlőültetvények között. Távolság Jelsától és az óvárostól mindössze 8km autóval. Az kompváros kikötője az óvárosban 10 km-re, Szucurajban pedig 60 km-re található. A ház a Mala Basina-öbölben található, mindössze 30 méterre a tengertől és a strandtól. A Vela Basina és a Rosohotnica öblökkel összeköthető, amelyek mindössze 5 perc sétával elérhetők a part mentén. Ha pihenni szeretne, élvezni szeretné a napot és a tengert a tömeg és a zaj nélkül, és mindazonáltal látni akar mindent, amit Hvar-sziget kínál, Basina ideális hely az Ön számára. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha úgy dönt, hogy lakást foglal nyaralásához, akkor a teljes összeg 30% -át kell fizetnie, a fennmaradó összeget pedig kifizetnie kell, miután meglátogatott hozzánk. Az indulási vagy kijelentkezési idő általában 10 óráig tart, az érkezési vagy érkezési idő pedig dél 12-től, de mindent el lehet rendezni, ha más idő megfelel Önnek. Mindig megpróbálunk a lehető legrugalmasabbnak lenni és az Önök szolgálatában áll.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A COVID-19-es helyzet miatt, valamint az érkezés lehetetlensége és a foglalás lemondása esetén az érkezés előtt 14 nappal az előleg teljes visszatérítése, valamint az érkezés előtt 1–14 nappal a bérbeadó teljes egészében megtartja az előleget.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 5 km
  • Élelmiszer: 5 km
  • Étterem: 5 km
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Marina: 5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ágynemű, törölköző, idegenforgalmi adó és parkolás az árban benne van. Mindig elkészítjük, és üdvözlő italt hagyunk vendégeink számára. Minden kérdés és kiegészítő szolgáltatás esetén mindig e-mailben, telefonon vagy személyesen vagyunk az Ön rendelkezésére, ha úgy dönt, hogy nyaralását velünk töltheti.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Hodak
Vladimir Hodak Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Jöjjön el Hodak apartmanjaihoz, Hvar szigetének csendes öbölében. A nevem Vladimir, és én együtt leszek a családomkal, hogy legyek a házigazdája. Látogatása során az egyikünk mindig a rendelkezésére áll, segít Önnek, hogy a lehető legjobban tegye szabadságát.

Apartman Hodak lista már megtekintette 20279 idők óta 15.11.2016.