Apartman VajdaHvar Stari Grad - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.983 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman Vajda teljesen és modernül felszerelt, saját parkolóval, szállással, műholdas TV-vel, internet (Wi-Fi), légkondicionáló és árnyékban lévő terasz. Az óváros csendes részén található, 100 méterre a strandtól, 10 perc könnyű sétára a városközponttól és 10 perc sétára a kikötőtől és a bevásárlóközponttól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Indulás 10: 00-ig, érkezés 13: 00-kor
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 700 m
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 500 m
  • Disco club: 1.5 km
  • Kaszinó: 15 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vendégeinknek lehetősége nyílik a grill használatára. A fürdőzés és a tenger és a nap élvezete mellett a vendégek a következőket ajánlják a vendégeknek: - hajókölcsönzés és a gyönyörű Starogradska Gora és Rta Kabal felfedezése, - kerékpárút az UNESCO által védett Ager és a szomszédos falvak által, - a Sv. Nicholas gyönyörű kilátással a szomszédos szigetekre - naponta számos kirándulást szerveznek, és a vendégek a szomszédos szigetek egyes vidékeit is meglátogatják. Élvezze az óváros és gyönyörű utcáinak sétáját, a híres kocsmákat, és élvezze a helyi specialitásokat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Vajda
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Toulon, Franciaország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Vajda, Július 2018
Nagy ünnepek Stari Gradban

Ha tökéletes helyet keres Stari Gradban, itt vagy! A ház nagyon szép helyen, csendes helyen, csendes kertben található. A naplemente hatalmas! A ház modern, nagyon jól felszerelt, mindenre szüksége van, és még több! És a legjobb: a tulajdonosok remekek! Csak a horvátokat beszélik, de szívükben beszélnek! Nagyszerű pillanat volt! Jó étel és bor vár ránk a hűtőben. Köszönöm Zlata és Ljubomir, hogy szívesen fogadtuk minket, mintha családjuk lennénk és otthon érezzük magunkat. És köszönöm Nevenet is, a fiukat, mindig kedvesek és segítők! Minden tökéletes volt ! Köszönöm !

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Hrastnik, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Vajda, Június 2017
Darja & Marko

Az első meglepetés várt bennünket a érkezési idejét - a fogadó fogadott minket a hűtőben, amíg vártuk a finom ételek és italok. A lakás nagyon jól felszerelt és tiszta, csendes helyen anélkül, autók és a zaj, a béke oázisa. Terasz egy gyönyörű, szép strand szinte az orra előtt. Ugyancsak közel a régi város, mindössze körülbelül 10 perc. Mindezt a port hotelkomplexumon vezet rendezett sétaút, oly módon, hogy ez is a rekreáció szerelmesei gondoskodott. Természetesen, ez a lakás, amely megfelel az elvárásainknak, a jól-lét is nagyban szolgálja a vendéglátás és a barát a házigazdák, soha vissza nem térő, hogy ugyanazon a helyen, ebben a lakásban, és mi örömmel, hogy jöjjön vissza.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
MARIBOR, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Vajda, Július 2016
tökéletes nyaralás

Üdvözöljük! Nemrég tért vissza a nyaralás töltött apartmanokban Vajda. Ki kell hangsúlyoznom, azonnal, hogy ez volt az egyik legszebb ünnep, vagy a legjobb. Ő lakás teljesen felszerelt, ez tényleg mindent, és így tovább! Amikor megérkeztünk, ő várt minket üdvözlő (felvágottak, gyümölcs, ital) és vendégszerető házigazdák. A helyszín csak a megfelelő helyen, csendes tőle a nagyon szép strand két percre (plaza díszített WC, tusoló, walk-in öltözködés és bar), a központ és egy 10 perces sétára van! Mivel mindannyian nagyon dopadlo hagyunk meghosszabbították további két napig. Ismét köszönöm. Arany és g. Ljubeku a vendéglátás és szép töltött 16 nap szabadság! Natalia Leon, Mary, Zvonko

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Neven Vajda Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Vajda lista már megtekintette 46888 idők óta 24.10.2014.