Apartman MiraKrk Šilo - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.759 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az apartman gyönyörű kilátással a tengerre és Crikvenicára Šilo csendes részén található, 200 m-re a központtól és 100 m-re a strandtól. A 4 csillagos kategóriájú lakás a ház első emeletén található, nappaliból, hálószobából, fürdőszobából és tágas, egész nap árnyékos teraszból áll. A lakás teljesen bútorozott és gépesített, beleértve a klímát is. Az udvarban több járműnek van biztonságos parkolóhely, illetve egy fedett parkolóhelyet biztosítottunk Önnek, ahol vihar (jégeső) esetén biztonságban lesz járműve. Az udvaron grillező is található, amit bármikor használhatsz. A lakás bejárata a házon kívülről van, így nincsenek közös helyiségek, és garantált a magánélet és a biztonság.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetéssel, foglalásokkal, érkezéssel és egyéb részletekkel kapcsolatos minden részletet egyeztetünk Önnel az Önnek legmegfelelőbb módon. Az ár felára: Pótágy: 9 EUR/nap Háziállat nem hozható
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Posta: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Mindig állunk vendégeink rendelkezésére, mert ugyanabban a házban lakunk a földszinten, az emeleti lakást pedig béreljük, így nincs több lakásunk. Képesek vagyunk helyszíni túrát szervezni, éttermeket, látnivalókat ajánlani a helyről és környékéről. Egy fárasztó utazás után egy frissítő üdvözlőitallal várunk minden kedves vendéget. Mivel most kezdtük el így hirdetni, még nem sok vélemény érkezett elégedett vendégeinktől, de higgyék el, eddig minden vendégünk rendkívül elégedetten távozott, és ez a legnagyobb jutalmunk és a legjobb reklámunk... Frissítjük a foglalást rendszeresen, kérjük, ellenőrizze a naptárban a rendelkezésre állást.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Mira
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dugo Selo, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Mint otthon

A családunk otthon érezte magát. Az apartman tiszta és rendezett volt, minden megvolt, ami egy nyugodt és kellemes nyári vakációhoz kellett. Mira néni gyönyörű ember, kedves, meleg, vidám, a háromévesünk pedig nagyon szereti – olyan, mintha a nagymamája lenne.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Veresegyház, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2019
Tökéletes!

Sok helyen jártunk már a világban hasonló helyeken lakva, de ennél jobban felszerelt apartmannal még nem találkoztunk. Mira asszony, egy tündér Ennél jobb szállást nem hiszem, hogy találnánk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
Celje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Mira, Július 2019
Szép lakás, nagyszerű kilátás

Mindenkinek ajánlom, aki nyugodt és kellemes helyen szeretne pihenni. A hölgy nagyon kedves Az apartman szép és jól karbantartott. A kilátás az erkélyről sokkal jobb, mint a képen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mira Kunek Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Mi egy kis földesúr, aki bérelt egy lakást, és teljes mértékben ki tudjuk szentelni a vendégünk. Bízunk benne, hogy látni!

Apartman Mira lista már megtekintette 70598 idők óta 08.06.2015.