Apartmanok MadjerSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.035 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartmanok Madjer, családi tulajdonban lévő Madjer, található Selce (Tengermellék-Hegyvidék megye). Szállás messze az első strand 200m és 200m-re a városközponttól. Minimális száma kedvezett egy egység 2, legfeljebb 4. A vendégek használhatják a erkély / terasz, evőeszközök és a főzés, TV, internet-hozzáférés, ágynemű, törölköző. Cím: Marsala Tita 59b, 51266 Selce, Horvátország, telefon: 385 98 871885 (horvát, angol). Selce - egy tengerparti város található, egy festői öbölben, Crikvenica közelében, 35 km-re délre Rijeka egyik legszebb részén az Adria partján. A vízparti, változatos kulturális, szórakoztató és sportesemények (folklór, koncertek, művészeti kiállítások, show programok, horgászat fesztiválok, sporthorgászat, stb.) , Tiszta levegő és a tiszta tenger és a modern strandok több éve az Európai kék zászló, biztosítja a kellemes és élvezetes nyaralást.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalás történik oly módon, hogy fizet 20% -át a megállapodás éjszaka a bankszámla tulajdonosának. Az összeg az elfogadott éjszakák száma az érkezéskor kell kifizetni. A távozás napján meg kell hagyni a szállás 10:00 érdekében meg kell tisztítani, és felkészült a többi vendég, akik utánatok jönnek, és joga van a belépés 14 00 óra. . Az ár tartalmazza a légkondicionáló használata, internet, parkoló. Boravišnja adót az ár tartalmazza.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 25 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 375 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 400 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Madjer
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Marcali, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Szeptember 2023
Lenyűgöző

Számunkra a lehető legjobb szállást kaptuk. Csodálatos kilátás, jól felszerelt stúdió, nagyon kedves házigazdák. Ilyen fogadtatást, élményeket kívánok másoknak is. Természetesen visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó,
Pozega, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2023
Minden ajánlás!

Egy gyönyörű hely és egy még szebb lakás, gyönyörű kilátással a tengerre! A tulaj nagyon kedves és mindenről gondoskodik, még plusz takarót is hozott, ha fáztunk az éjszaka folyamán, aminek természetesen nagyon örültünk! Az apartman teljesen felszerelt, szép és tiszta. Gyönyörű erkéllyel és tengerre néző kilátással. A távolság a központtól és a strandtól mindössze 5 perc sétára található. Minden dicséret és minden ajánlás!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
DRAMLJE, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2023
Csak dicséretes

Ezzel egy időben a házban A4-es és A2+1-es (azonosító:45253) lakást béreltünk pár napra. Mindkét apartman kiválóan berendezett. Mindkettőből csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Ana-Marija, Damir és Livio tulajdonosai nagyon barátságosak és segítőkészek, minden találkozáskor megkérdezték, hogy szükségünk van-e valamire. Parkolás biztosított. A városi strand 5 perc sétával elérhető, üzletek, pékségek, büfék... Kellemes félórás sétával elérhető Crikvenica központja, ahol friss halat lehet kapni. A környék nyugodt volt. Ha lesz rá lehetőség, biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ana-Maria Mađer Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Madjer lista már megtekintette 101321 idők óta 12.02.2016.