Apartmanok MarijaKrk Punat - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.472 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Marija apartmanházunkban gyönyörű, teljesen felszerelt apartmanokat és két kétágyas szobát kínálnak saját fürdőszobával, az egyik erkéllyel, a másik pedig erkély nélkül. A vendégek külön bejárata vezet az első emeleten lévő terembe, ahonnan beírja a felsorolt ​​lakóegységeket. A ház mindössze 100 méterre van Punta legszebb strandjától, kevesebb, mint 10 perc alatt eléri az első boltot és kellemes séta a tenger mentén 15 percre Punta központjában. A strandokon számos kávézó, két nagyon jó étterem, gyorsétterem, cukrászda, kioszkok, pékségek találhatók. A sportlétesítményekből mindent megpróbálhat a B vízi sportközpontban

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Miután lefoglalta a lakását, kérjük, erősítse meg az érkezésedet egy 50 eurós letéttel. Vendégeink 10 órakor elhagyják a lakást. A lakásba érkező új vendégek minden nap 12: 00-15: 00 között vannak. Abban az esetben, ha a vendég nem jelenik meg addig, és korábban nem hívta meg és nem jelentette be a késedelmet, a lakást az első vendégnek kell bérelni. A vendég az egész szállást megtagadja, az elszállásolás és a pihenés után. Kérjük, hogy érkezéskor azonnal küldje el az útlevelét vagy személyi igazolványát, mivel 24 órán belül köteles jelentkezni. Reméljük, hogy jól érezzük magunkat Marija apartmanházunkban, hogy beleszeretsz a Puntarska naplementébe, és újra eljön.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 800 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 800 m
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 6 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Punat Krk sziget déli részén helyezkedik el, és az Adria - Punat egyik legszebb és védett öblében található. Punat mintegy 30 km-re van a Krk-hídtól és Krk városától 8 km-re délre. Egy kis halászfalu után Puntu alig várta, hogy apró kőházakat húzzon az úgynevezett szűk utcácskákba. a kátrakat az óvárosban, valamint a prémium fehérre meszelt kavicsos strandokat, amelyek a sétányhoz kapcsolódnak. Szinte nincs olyan látogató, aki nem látogatta Košljun szigetét Puntu-ban való tartózkodásukért, amely a ferences kolostor menedékében tartja a horvát örökség kincseit.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Július 2023
Dicséret

2023 júliusában a házigazda szobájában maradtam, és csak dicséretem van. A szállás rendezett és tiszta, a házigazdák pedig vendégszeretőek, barátságosak és mégis rendkívül profik. Ez a kedves család a ház földszintjén várja a vendégeket, de mégsem lépik át a határt, ha nyaralásra vágyik. A strandok közel vannak, és az utca nem forgalmas, így a strand felé vezető úton kényelmesen sétálhatunk néhány percet, és ugyanígy vissza. A házigazdák tiszteletben tartanak minden további kérést, és igyekeznek a lehető legkellemesebbé tenni az itt-tartózkodást. Biztosan látjuk még egymást!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm Romana!

Kedves vendégünk volt, reméljük még találkozunk. Üdvözlet a Janaček családtól

Slavonski brod, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+2, Augusztus 2021
Minden ajánlás!

Lehetőség van elmondani, hogy a házigazdák nagyszerűek..a szállás tetején..nem beszélve a strand közelségéről. Akinek kisebb gyerekei vannak, az a strand közvetlenül a lakás alatt remek..és a sétány is nagyon húzódik a tenger mellett... dicséretre méltó hely..az árak a boltokban elfogadhatóak .. ..minden ajánlás, az emberek nem mennek rossz..

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Karviná, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Július 2021
Apartmanok Marija

Örökkévalóság óta járunk ide, mindig elégedettek vagyunk, az apartmanok tiszták, mindennel felszereltek, amire szükségünk van, és főleg a tulajdonosok csodálatosak és kedvesek, mindig mindenben elégedettek vagyunk. És különösen közel a vízhez, ahol van egy parkoló csónakunk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Verica Janaček Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Verica feleség, anya, nagymama, aki 50 éve Punatban tölti a nyarat, a Marija Apartmanház földszintjén, ahol nyaranta családjával és Marija édesanyjával él, akiről a házat elnevezték. aki egy jó szellem és egy felismerhető arc minden hosszú távú vendégünk számára. 34 éve főleg Svájcban dolgozik, beszél németül és angolul.

Apartmanok Marija lista már megtekintette 87958 idők óta 12.03.2018.