Apartmanok Morska ZvijezdaNovi Vinodolski - Kvarner

kikiáltási ár Ft 15.472 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Novi Vinodolski és a Kvarner!
Detailed description

Teljesen és modern módon berendezett, 6 ágyas apartman kiadó további 2 pótággyal, gyönyörű kilátással a tengerre, az összes létesítmény, étterem, tenger és strand közelében. Ideális egy csendes családi nyaraláshoz. Választhat a homokos és a kavicsos strandok között, amelyek 750 méterre vannak a lakástól. A strandok rengeteg kényelmi szolgáltatásból állnak, amelyek minden korosztályú gyermekek számára készültek. Az apartman hálószobából, fürdőszobából, konyhából és erkélyből áll, és van egy gyönyörű terasz, kilátással a tengerre és a grillre. Minden apartman légkondicionált és ingyenes internettel rendelkezik. Van egy bekerített parkolónk is (150 méterre a lakástól), amely árnyékban van, így ónja biztonságban lehet nyaralása alatt. A központ csak egy rövid sétára található, így az esték különféle tevékenységekkel tölthetők fel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetési modell - tranzakciós számla Hogyan foglaljon apartmant? Felveszi velünk a kapcsolatot a mellékelt űrlapon, e-mailben vagy telefonon. A teljes összeg 60% -át be kell fizetni a foglalás megerősítéséhez. Amikor megkapjuk a kifizetést, e-mailt küldünk Önnek, amelyben tájékoztatja Önt, hogy a foglalás megerősítésre került. Az ideális érkezési idő 14:00 órától kezdve Az ideális indulási idő 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Morska Zvijezda
Oliver Martinjaš Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Német,
Apartmanok Morska Zvijezda lista már megtekintette 16576 idők óta 14.06.2019.