Apartmanok NikaCrikvenica - Kvarner

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az újonnan felújított apartman a város központjában található, és rendelkezik parkolóval. A strandtól 3 perces sétára van, a közvetlen közelben pedig bevásárlóközpont, piac, mentő, kávézók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A légkondicionálás díja 5, 00 eur / nap. Az érkezési idő 13.00 óra és az indulási idő 10.00. A június 29-től augusztus 31-ig tartó időszakban érkezés és távozás csak szombaton lehetséges. A foglalás megerősítéséhez a teljes bérleti díj 30% -át kell fizetni, a többi pedig a lakásban. Lemondási és visszatérítési feltételek: - 100% visszatérítés az érkezés előtt 30 és több nappal megszakított foglalásokért - 20–30 napon belül a lemondás 50% -os visszatérítése
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 100 m
  • Buszmegálló: 200 m
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 13 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 200 m
  • Kaszinó: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Nika
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2022
Köszönjük a csodálatos szállást!

2022 júniusában a gyerekeimmel szálltam meg a 2+2 apartmanban. Csak dicsérő szavakat tudok mondani Mrs. Jasmine szívélyes fogadtatásáért és az utolsó részletig feldíszített csodálatos lakásért. Minden tiszta, és különösen jó volt nekünk a tágas teraszon maradni. Közel a strand, üzletek, központ, egészségház, piac... Biztosan jövünk még. Üdvözlet Jasmina asszonynak! Anita Zágrábból

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Trencin, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Április 2022
A 2022-es Easter Trip nagyszerű volt itt!

Húsvéti ünnepünket ebben az apartmanban töltöttük 2022 áprilisában, megérkezésünk után Jasmina várt minket telefonon egyeztetve, Hosszas utazás után egy szép, tiszta és jól felszerelt apartman készült, kis ajándékkal, hagyományos húsvéttal." Sirnica" (nagyon finom btw) az asztalon, csokitojás nyuszival :) és a hűtőben friss, lehűtött italok - ez nagyon udvarias volt. 5 éjszakát töltöttünk itt, de soha nem hagytunk ki semmit, üzletek és piacok csak a ház előtt voltak, a városközpont és a strandok pedig körülbelül 3 percre voltak. Üdvözlet a kedves és udvarias Jasminának! jan.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Nard, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2020
Szállás áttekintés

Először félelemmel utazunk egy évet betöltött gyermekkel. A szállás elé érünk, ahol Jasmina asszony üdvözölte, vidám és mosolygós, kedves. Megmutatja nekünk a szállást, és több mint kellemesen meglepődünk a dekorációval és a tisztasággal. És a figyelem és a hűtőszekrényben való üdvözlet kis jele leütötte a lábunkat. Csodálatos 7 napot töltöttünk gyönyörű Crikvenicában, egy lakásban, amely maximálisan felváltotta otthonunkat. Az erőfeszítés minden része. Reméljük, hogy egy évig megismételjük a tapasztalatokat. Üdvözlet Szlavóniánkból kicsi családunkból.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kösz

Nem tudom, hogyan kell megköszönni az ilyen kedves szavakat. Rendkívül örülök, hogy tetszett minden. Dicsérnem kell téged, mint rendkívül kedves embereket is, nem is beszélve a lakás tisztaságáról. Őszintén remélem, hogy újra találkozunk!

Mutasd meg az összes véleményt
Jasmina Dokoza Butković Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, örömünkre szolgál, ha apartmanunkat választja, hogy a gyönyörű Crikvenicában maradjon. Hisszük, hogy kellemes és kellemes nyaralást fog velünk tölteni. Várjuk az érkezését. Kellemes tartózkodást kívánunk. A házigazdái.

Apartmanok Nika lista már megtekintette 111040 idők óta 28.05.2016.