Apartmanok Villa PetraSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 7.030 / éj
Detailed description

A Crikvenica városához tartozó település Selc egyik szebb-csendesebb utcájában, a tengertől mindössze 250 m-re, vagy kb 3-4 perc sétára találhatók a különböző méretű apartmanok egy családi házban. és a strand. A főútról a buszmegálló után a tenger irányába kanyarodva nagyon könnyen megközelíthető és nem is nehéz megtalálni. A ház kb 350 m-re van Selce központjától, vagy kb 5 perc séta, ahol üzletek, Konzum piac, posta, pénzváltók, gyógyszertár, turisztikai információs központ, éttermek, kávézók, cukrászdák, ajándékboltok találhatók. , port. A legközelebbi étterem a háztól kb 200 m-re található, valamint egy kis bolt is. Körülbelül 100 m-re a háztól egy kis klinika is található, míg a turisztikai klinika és az ügyelet Crikvenica központjában található. Crikvenica központja körülbelül 3 km-re található, amely a tenger melletti sétányon érhető el. A legközelebbi strandon van egy búvárközpont minden hozzátartozó lehetőséggel, mindössze 250 m-re vagy 3-4 perc sétára a háztól.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a szállás teljes árának 30%-a előleg fizetése szükséges. A szállásár fennmaradó összege közvetlenül a házban fizetendő, kizárólag készpénzben érkezéskor és bejelentkezéskor. A közzétett árak 4 vagy több éjszakára érvényesek. 1-3 éjszakás foglalás esetén, ami elfogadható kivétel, a közzétett árat emeljük: 1 éjszakás tartózkodás esetén 50%, 2 éjszakás tartózkodás esetén 30%, 3 éjszakás tartózkodás esetén 20%. Apartmanjainkban napi 10 € felár ellenében lehetőség van kisállat (max. 1 db kisebb) fogadására, az apartmanok háziállattartására vonatkozó házirend szigorú betartásával. Bejelentkezés: érkezés napján 14:00 óra után, Kijelentkezés: elutazás napján 10:00 óráig. A szálláshelyen csak az adott apartmanban regisztrált vendégek tartózkodhatnak. A házban más apartmanok vendégeinek tartózkodása, látogatása, illetve a szállásegységekben vagy a ház környezetében más személyek látogatása nem megengedett. Csoportos foglalást nem fogadunk el, ha egyszerre több apartmanban tartózkodunk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg befizetésével a lefoglalt tartózkodási időszakra vonatkozó ajánlat elfogadásra kerül és a foglalás visszaigazolásra kerül. Az üdülés fennmaradó részét az elfogadott ajánlat szerint a házban, kizárólag készpénzben kell fizetni érkezéskor és bejelentkezéskor azonnal. Az elfogadott ajánlat utólagos módosítása és az ajánlatból a lefoglalt tartózkodási időszakra visszaigazolt foglalás nem lehetséges. Visszaigazolt foglalás bármilyen okból történő lemondása esetén az előleg a lemondott foglalás lemondási díja a bérlőnek.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 3 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 7 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ingyenes korlátlan internethasználat (Wi-Fi). A korszerűen berendezett és felszerelt fitneszközpont főszezonban csak a ház vendégei számára térítés ellenében használható. A főszezonon kívül a fitneszközpont használatát a tartózkodás ára tartalmazza. A kerti grill ingyenes használatának lehetősége a ház tulajdonosával egyetértésben, használat utáni kötelező tisztítás mellett. Ingyenes parkolás biztosított a ház zárt, bekerített és őrzött udvarán, mely kamerával megfigyelt, lakásonként 1 személygépkocsi részére. Minden további jármű számára ingyenes parkolási lehetőség van a ház előtti vagy közeli úton. Lehetőség van transzferek megszervezésére a repülőterekre és a repülőterekre.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Petra
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Petra & Dario Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Vigyázz magadra, Petra Jernmark nővére és testvére, Dario Štrljić, a Villa Petra-ban. Petra angol és német tanár, Dario ügyvéd. 2007 óta a családi bérbeadásban vagyunk. A régebbi tapasztalataink és pozitív benyomásaink, akik visszatérnek hozzánk, szintén garantálják a kellemes tartózkodást a Villa Petra apartmanokban.

Apartmanok Villa Petra lista már megtekintette 114760 idők óta 21.06.2015.