Apartmanok Vila RužicaŽaborić - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 5.440 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Žaborić és a Sibenik környékén!
Detailed description

Žaborić, napos oázis a béke! Gyere élvezni !! Családi ház Komadina, található Zaboric közel Sibenik. . A ház újonnan épült, tipikus mediterrán stílusban, természetes fehér kő. Távol a tengeri strand 20 m, (2 sorban a tenger) a központ és a fő strand 100 m. Van is egy homokos part végtag. 500 m. A házban 6 apartman teljesen felszerelt, gyönyörű kilátással a tengerre és a közeli szigetekre. . Apartman 6 ágyas vannak felszerelve, két fürdőszoba és két terasz. Az ingyenes Wi-Fi, ingyenes ágyat és ingyenes parkolási (néha garázs). Specialty: két kikötőhely a hajók, a személyes szőlőültetvények és olajfák, kiváló bor és az olívaolaj, egyedi ajándéktárgyak, barátságos házigazdák, 20m strandtól (beton, kavics, homok). Májusban elhelyezkedésének köszönhetően ideális a szörfözés az ősz a kerékpárosok számára. Eltekintve. Marin2 alkalmas tiltva. Különleges intézkedések előkészítése specialitások,

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg befizetése után 30% foglaláskor, a többit érkezéskor a bejáratnál, hogy a lakás. Nem fogadunk el kártyát. Érkezési idejét a lakás után 14 óra a távozás napján lakás mentesnek kell lennie, amíg 09:00. Eltekintve. Mani van törölközők és klíma külön fizetendő. További információ a foglalást forduljon hozzánk e-mail-ante. Darab @ te. t-com. com vagy telefonszám 385 915293403 Cím: Žaborić Krapanjska 22000Šibenik-100
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 4 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Vasútállomás: 5 km
  • Repülőtér: 70 km
  • Marina: 4 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 17 km
  • Kaszinó: 4 km
  • Nemzeti park: 27 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ajánlat tartalmaz egy ingyenes fekhelyen, parkoló (néha garázs), kerti zuhany, grill, welcome drink, lehetőség vásárolni egyedi ajándéktárgyak és festmények. gyermekágy, napernyő, Különleges intézkedések között szerepel: specialitások, az eredeti olívaolaj, bor, pálinka, szedés. 3 km-re Žaborić egy szálloda komplexum Solaris a aqvaparkom valamint a központ a búvárkodás. , Teniszpályák. Sibenik a legrégebbi horvát város mindössze 5 km, amely gazdag kulturális és gasztronómiai kínálatát. zöldség és halpiac egész évben fesztiválok (gyerekeknek fesztivál, rock fesztivál, kert fesztivál, ultra fesztivál). Szintén a közelben 3 nemzeti park Krka, Kornati és Paklenica.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vila Ružica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 27 értékelés
Silůvky, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Vila Ružica, Július 2017
Határozottan ajánljuk

2017 júliusában szálltunk meg, és nosztalgikusan emlékezünk erre az ünnepre. A gyerekek először a tengeren voltak - ideális a kisgyermekes családok számára. Tetszett a szép, tiszta, tágas és jól felszerelt szállás. A tulajdonosok nagyon szép emberek. Határozottan ajánljuk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Šibenik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Vila Ružica, Július 2018
Békés szállást

Az első évben itt voltunk, a házigazdák Ante & Ružica nagyon kedvesek. A lakás szép és szép, teljesen új. A tenger tiszta és kényelmes. Minden nap a lakás előtt van egy furgon sült árukkal és halakkal. Szállás és környéke békés és kellemes. Számos kávézó található éttermekben és üzletekben a strandon. Aki békében és nyugalomban szeret, nagyon jó hely a békéért, pihenésért és élvezetért. Nincs zaj és rendetlenség. A hely nagyon szép és szép a pihenésre és a békére. Érdemes megpróbálni minden áron. Sokszor gondolom, hogy jönnek, mert egyszerűen szép és nyugtató. A legszebb oázis valaha.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zlín-Lužkovice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Vila Ružica, Augusztus 2018
Hűvös, luxus

Idén itt voltunk először, és jól mentünk. Meglepett a tágas, tiszta és teljesen felszerelt apartman. Minden új és szép. Nagy hatással volt ránk a nagy erkély csodálatos kilátása. A lakás környezete is tiszta és tiszta, minden szépen rendezett, mindennek van helye. Minden reggel, a sütemények a ház elé kerülnek, a tenger pár lépésre van, a strandok tiszták és a tenger tiszta! Csak luxus. Ružica és Ante úr nagyon kedvesek és barátságosak, mindig tanácsokkal és csevegéssel. A faluban két üzlet található, ahol mindent megkaphat, amire szüksége van. Olyan jó voltunk, hogy egy hétig nem megyünk Zaboricba, és olyan sok gyönyörű hely van a környéken! (talán legközelebb is meg fogom csinálni!)

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ružica Komadina Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Német, Cseh, Szlovák, Szlovén, Lengyel, Orosz,
Többet a tulajdonos

A Villa Ruzica tulajdonosai Ante és Ruzica. A tulajdonosok 24 órán át a vendégek rendelkezésére állnak, és nagyon örülnek, hogy időt töltenek velük. Mindig kiváló kávéval és borral várják Önt, és örömmel beszélnek Horvátországról és Sibenikről. Olajfaligetekre és szőlőültetvényekre viheti Önt, és segít friss halak grillezésében. Élvezni fogja Ruzic gyönyörű tájainak művészi festményeit.

Apartmanok Vila Ružica lista már megtekintette 52488 idők óta 14.08.2015.