Apartmanok VranjićŽaborić - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Vendég értékelés alapuló 29 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Modern oprenljeni apartman található, 2 percre a strandtól. A lakáshoz tartozik egy nagy terasz 15 m2. A nagy parkoló és egy külön bejáratú minden lakásban. Étterem széles skáláját csak 80 méterre van a lakásban, és sokféle étel és ital. A vendégek használhatják a teljesen berendezett ház barbecue (grill, brojler, asztal és szék a vendégek). Host részt vesz a bortermelés és az élelmiszer, amely ökológiailag termesztett a hagyományos módon. Ugyanez lehet kóstolni és vásárolni. A földesúr tulajdonában van a csónak kikötési lehetőség, hogy a hossza 7 méter.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Stúdió erkély nélkül. Lehetőség van a parkoló, valamint az összes egyéb juttatások, hogy a gépnek. Étterem széles skáláját csak 80 méterre van a lakásban, és sokféle étel és ital. A vendégek használhatják a teljesen berendezett ház barbecue (grill, brojler, asztal és szék a vendégek). Host részt vesz a bortermelés és az élelmiszer, amely ökológiailag termesztett a hagyományos módon. Ugyanez lehet kóstolni és vásárolni. A földesúr tulajdonában van a csónak kikötési lehetőség, hogy a hossza 7 méter.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 1.4 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 6 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 12 km
  • Vasútállomás: 12 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 10 km
  • Sport tevékenységek: 11 km
  • Disco club: 15 km
  • Kaszinó: 11 km
  • Nemzeti park: 18 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Modern oprenljeni apartman található, 2 percre a strandtól. A lakáshoz tartozik egy erkély asztallal és székekkel. A nagy parkoló és egy külön bejáratú minden lakásban. Étterem széles skáláját csak 80 méterre van a lakásban, és sokféle étel és ital. A vendégek használhatják a teljesen berendezett ház barbecue (grill, brojler, asztal és szék a vendégek). Host részt vesz a bortermelés és az élelmiszer, amely ökológiailag termesztett a hagyományos módon. Ugyanez lehet kóstolni és vásárolni. A földesúr tulajdonában van a csónak kikötési lehetőség, hogy a hossza 7 méter.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vranjić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 29 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nova Gradiška , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2023
Nyaralni

Júliusban a nyarat a Vranjić családdal töltöttük, és nagyon jól éreztük magunkat. A szállás tiszta és rendezett, és nagyon közel van a strandhoz, ami nagyszerű volt számunkra, mert gyerekekkel voltunk. De a legfontosabb számomra az volt, hogy a házigazdák rendkívül kedves és kedves emberek, és mindig elérhetőek. A meleg fogadtatástól, a strandolás utáni hideg italtól, a házi paradicsomtól és egyéb apróságoktól, amelyek kellemessé teszik a nyaralást. Nagyon szép nyári vakáció volt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Austria, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2023
Nagyon szép

Szeptemberben a Vranjic családnál szálltunk meg. Ott minden nagyszerű volt, gyönyörű és tökéletes. A közvetlen közelben található egy gyönyörű kavicsos strand, amely gyermekek és nem úszni vágyók számára is alkalmas. Az apartmanok tiszták, mindennek jó illata van, az ágyak kényelmesek. Az apartmanban mindent megtalál, amire szüksége van (vízforraló, mikrohullámú sütő, filteres kávéfőző, hűtőszekrény fagyasztóval). 1 apartman erkéllyel, egy másik nagy terasszal. A kertben nagy grillező található. De mindenekelőtt a tulajdonosok nagyon kedvesek. Csodálatos napokat töltöttünk ott. Minden egyben... erősen ajánlott.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Austria, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2023
Zaboric

Szeptemberben a Vranjic családnál szálltunk meg. Ott minden nagyszerű, gyönyörű és tökéletes volt. Közvetlen szomszédságában egy gyönyörű kavicsos strand gyerekeknek és úszni nem tudóknak is alkalmas. Az apartmanok tiszták, mindennek jó illata van, az ágyak kényelmesek. Az apartmanban mindent megtalál, amire szüksége van (vízforraló, mikrohullámú sütő, filteres kávéfőző, hűtőszekrény fagyasztóval). 1 apartman erkéllyel, egy másik nagy terasszal. A kertben nagy grillező található. De mindenekelőtt a tulajdonosok nagyon kedvesek. Csodálatos napokat töltöttünk ott. Minden egyben... erősen ajánlott.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zdravko Vranjić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát,
Apartmanok Vranjić lista már megtekintette 52191 idők óta 30.03.2014.