Apartman AmiZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 12.413 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Az apartman Ami a ház első emeletén található, Zadar csendes részén, gyönyörű kilátással a tengerre. Mindössze néhány méterre van a legszebb városi sétánytól, amely kedvelt célpontja a turistáknak és a háziaknak a könnyű sétákhoz, futáshoz stb. A lakás 80 m2-es, 2 hálószobával, 1 fürdőszobával és WC-vel, étkezővel, nappalival és tengerre néző terasz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanban 1 kétágyas hálószoba, 1 kétágyas szoba és 2 személyes kanapé található. Ha szüksége van egy kiságyra és egy etetőszékre, akkor azt korábban be kell jelenteni. Az épületben ingyenes Wi - Fi áll rendelkezésre, amely az egész épületben és saját parkolóban áll rendelkezésre. Az apartmanhoz tartozik légkondicionáló, android TV, teljesen felszerelt konyha és mosógép Az apartman 2010.07.17-től áll vendégei rendelkezésére. Az objektum foglalása az ár 50% -a. Érkezés 3:00 óra és a kijelentkezési idő 10:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 900 m
  • Benzinkút: 400 m
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 1.8 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Az apartmanok közelében van buszmegálló (800 m), Gaženica kompkikötő (2 km), Bakmaz szupermarket (60 m), kórház és gyógyszertár (700 m), Kužina étterem (500 m), McDonald s (0, a Relja Piactér (0, 4 km), az óváros (1, 8 km) A közelben számos természeti szépség van: - Zrmanja folyó (20 km), Vransko tó (30 km), Paklenica nemzeti park a Velebiten. A Zemunik repülőtér 9 km-re található.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Ami
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Mauves sur Loire, Franciaország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Ami, Július 2017
Gyönyörű!

Mi maradt 4 éjszaka ebben a vadonatúj lakás, nagyon tágas, nagyon jól felszerelt és nagyon tiszta. A kilátás az Adriai-tenger, a nappali és a terasz lélegzetelállító! Hozzáférés a strand lábánál található a lakás, és lehetővé teszi, hogy ott kevesebb, mint két perc alatt. Az út a tenger és a lakás gyalogosok számára fenntartott és a kerékpárok, a hely nagyon csendes, ideális egy pihentető nyaraláshoz. Zadar, melyet a piac és a turisztikai látványosságok, könnyen gyalogosan, hogy így elkerülve a közlekedési dugókat és a parkolási problémákat. Ezen kívül egy kis szupermarket is található a közelben. A tulajdonos aranyos és mindig is nagyon érzékeny válaszolni a kérdéseinkre. Javasoljuk, erősen!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították francia - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Ami, Július 2017
tökéletes

Ez az első alkalom, hiszen a nyári szünet, mint egy család. Mi maradt a lakásban, hogy ugyanaz, mint a hirdetésben. Egyáltalán nincsenek rejtett manna, és nem fogja félrevezetni. Tisztaság lakás magas szinten, és fel van szerelve több dolgot a konyhában, mint szükséges. Gyönyörű erkély, ahol általában tartózkodott, amikor mi voltunk a lakásban, annak érdekében, hogy megnyugtatja. A házigazdák nagyon barátságosak és nem feltűnő, és ha bármi kell azonnal rendelkezésre áll. A strand tiszta és nagyon közel van a lakásban. Zadar központjától 15 perc sétára található a lakásban. Javaslatunk, hogy a vendégek biztosan nem baj, ha úgy dönt Apartment Ami.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönetnyilvánítás

Köszönöm az Istennő a kedves szavakat! Üdvözlet az Ön és családja :)

Mihaela Perović Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Vagyok Michael. Élek Zadar, részben Arbanasi. Van egy férjem és egy gyermek. Ebben az évben elkezdjük Bérlettel és reméljük, hogy a vendégek élvezhetik mindazt, amit az apartmanban. A lakás egy csendes helyen, mindössze néhány méterre a tengertől. Ideális pihenés a test és lélek. Bízunk benne, hogy látni!

Apartman Ami lista már megtekintette 13711 idők óta 22.05.2017.