Apartman City CenterZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Apartman (lakás) található egy kiváló helyen, a város központjában, közvetlenül a főtér. Található, az első emeleten áll, és egy hálószoba, fürdőszoba, konyha, étkező és nappali. A lakás teljesen felszerelt: mosogatógép, mosógép, légkondicionáló, műholdas TV, ingyenes Wi-Fi internet ... Unit ideális két ember van egy dupla ágy két. Szintén a nappaliban van egy kanapé. Az apartman található, a sétáló övezetben, és minden történelmi és kulturális nevezetességei, múzeumai, csak egy rövid sétára található. Hasonlóképpen, éttermek, bárok, bank, gyógyszertár ... A turisztikai központ csak egy percre. A buszpályaudvar egy 3 perces sétára található a lakásban és nyilvános parkoló (felár ellenében), valamint a taxiállomás a lakás csak egy percre. A lakás egy nagy helyen, és teszi feltárása Zadar és annak szépségét egyszerű és könnyű.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Annak igazolására, fenntartást, a betét 20% -a teljes árat. A többi árat fizetett a vendégek érkezéskor vagy előre miatt. Ha a szállást előre fizetendő, lemondás esetén 7 nappal az érkezés előtt visszatér szállás árát, kivéve az előleget. Érkezési idő: 15:00 Indulás: 12:00 (délben)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Étterem: 10 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Repülőtér: 12 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman City Center
Pero Anić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Spanyol,
Apartman City Center lista már megtekintette 3610 idők óta 09.05.2016.