Apartman LilyZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.758 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Bérelek egy 3 szobás lakást, 60 nm-es, 30 nm-es nagy terasszal a ház első emeletén. Borikban, Zadar csendes részén található. A városközpont 20 perces sétára található a tengertől. A szállás lehetővé teszi a vendégek számára, hogy békés nyaralást töltsenek el Zadar városának minden szépségével. Az apartman étkezővel, nappalival, két hálószobával, két fürdőszobával (egy nagyobb és egy kisebb) található. A várhatóan 4 fő elhelyezésére alkalmas. Az apartmanban légkondicionáló, internet (wi-fi), nagy TV, mosógép, hajszárító, törölköző, ágynemű, tűzhely sütővel, edények. , barbecue. . Van egy parkolóhely az udvarban. A közvetlen közelben üzletek, éttermek, kávézók, bevásárlóközpont található. Nem alkalmas háziállatok számára. A legközelebbi strandok Uskok, Borik és Puntamika. 10 perces sétára van a strand. Az apartmanban való pihenés előnye a családi házak békés környezete és a Zadar és környéke által kínált gyors túra lehetősége.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartmanba érkezés napján az ideális idő 15 óra, ha korábbi vendégek voltak. ha a lakás készen áll, lehetőség van egy korábbi érkezés megszervezésére.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 500 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözöljük a vendégeket egy üdvözlő itallal. Parkolási lehetőség biztosított.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lily
Ljiljana Džepina Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartman Lily lista már megtekintette 9883 idők óta 21.06.2018.