Apartmanok BrkićZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 15.445 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Itt két különálló, gyönyörű, modern, saját kerttel, grillezővel, medencével és szabadtéri zuhanyzóval felszerelt lakosztály található. Mindkét apartmanhoz nagy terasz / erkély tartozik. A felső apartman gyönyörű kilátást nyújt a városra és a szigetekre. Ez a ház egy csendes utcában található, ideális két gyermekes család számára. Minden apartman max. legfeljebb 6 fő. Mindkét apartman két hálószobával rendelkezik. A ház modern felszereltsége: légkondicionáló, Wi-Fi, műholdas TV és rádió, hajszárító, mosogatógép, mosógép, hűtőszekrény / fagyasztó, sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító. Törölköző és ágynemű szintén benne van az árban, és hetente egyszer cserélik. A ház előtt két ingyenes parkoló található. Minden főbb létesítmény gyalogosan elérhető, mint például éttermek, mini piacok, posta, gyógyszertár, szupermarket, hentesek, pékségek, halkereskedők, üzletek. Zadar repülőtere 10 km-re található. Töltsön el a legjobb évszakot Zadarban, Horvátországban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót. Az apartmanokat a teljes bérleti díj 30% -ának megfizetésével foglalják le, a többit pedig az érkezéskor (érkezéskor) azonnal fizetik. Érkezés 14:00 órától - indulási idő 09.30-ig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1.3 km
  • Strand: 1.3 km
  • Belváros: 1.2 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 100 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 300 m
  • Buszmegálló: 1.9 km
  • Vasútállomás: 2 km
  • Repülőtér: 6 km
  • Marina: 1.2 km
  • Sport tevékenységek: 50 m
  • Disco club: 800 m
  • Kaszinó: 500 m
  • Nemzeti park: 1.9 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
TV, légkondicionáló, műholdas TV, tengerre néző kilátás, fürdőszoba, konyha, ágynemű, törölköző és internet Ebben az évben úszómedencét is kínálunk vendégeinknek, hogy teljes mértékben élvezhessék nyaralásukat
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Brkić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Osnabruck, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Brkić, Augusztus 2017
Családi Brkic

Voltunk két család augusztusban 2 hét családi Basic, és ez csak szuper jó. Az apartmanok újak, ez nagyon tiszta. A konyha voltak mindenféle ételeket. Az üdülőhely területén élelmiszerbolt, pékség nagyon szoros volt Sok étterem, a strand és a kis dolgok kerülnek értékesítésre. Mi jön vissza minden esetben. Sok köszönet családi Brkic nagyon kedvesek voltak és befogadása. Hogy újra látlak!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Osnabruck, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Brkić, Augusztus 2017
csendes helyen

Az apartmanok amit ajánló tisztaság, berendezés meghibásodása, a fantasztikus vendégszeretet 100% Csendes helyen itt is nagyon jól írja pihenni és energiát. Mi lesz vissza

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
seville, Spanyolország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Brkić, Július 2017
Nagyon-nagyon szép

Nagyszerű időtöltést töltöttünk Zadarban. Az épület tulajdonában lévő család hihetetlenül barátságos, meleg és barátságos volt. Érkezéskor üdvözölt italokkal üdvözöltek minket, és együtt vacsoráztak az udvaron az egyik éjszakánkban. Örülünk, hogy időt töltsünk egy helyi családdal, és nagyra értékeljük, és nagyon meghatott a vendégszeretetük. A lakás új volt, tágas és nagyon tiszta volt, és nagyon kényelmes voltunk a tartózkodásunk alatt. A főváros egy 20-30 perces sétával elérhető, de a környék csendes és nagyon kellemes maradni. Mindezek a dolgok hozzájárultak a csodálatos Zadar-tartózkodáshoz, és feltétlenül itt maradnánk.

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Gordana Brkic Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Hello mindenkinek! A nevem Gordana. Ez egy öröm, hogy megfeleljen az emberek a különböző országokban. Én mindent megteszek, hogy vendégei otthon érezzék magukat, és élvezem minden pillanatát. Zadar egy gyönyörű város, és remélem tetszeni fog, és azt szeretnénk, hogy jöjjön vissza. Leszek egy jó házigazda, és itt vagyok minden kérdésre.

Apartmanok Brkić lista már megtekintette 43847 idők óta 07.05.2016.