Apartmanok HobbitZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 12.435 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az új magánházban Zadar városrészében Arbanasi két apartman található (4 csillagos kategória). Minden apartman külön bejárattal és magánélettel rendelkezik. Légkondicionálás minden szobában. Padlófűtés minden szobában. Az első emeleten található a HOBBIT1 (5 2), teljesen felszerelt apartman konyhával. Két fürdőszoba WC-vel. Nagy terasz étkezőasztallal. A földszinten található a HOBBIT2 (4 2) teljesen felszerelt apartman konyhával. Tágas fürdőszoba WC-vel. Nagy étkező hozzáféréssel az udvarhoz és étkezőasztalhoz. Minden apartmanban van mosogatógép, mosógép, vasalódeszka és vasaló, hajszárító, gyermekágy, etetőszék, fürdőkád, WC és éjjeliszekrény csecsemők számára, műholdas TV a világ több nyelvének országos programjaival és gyermekprogramok, internet WIFI. Élelmiszerbolt a közvetlen közelben - 40 m. Városi busz a közeli központhoz - 20 m. Séta a tenger mellett a központig körülbelül 20 perc. Az Ön által választott strandok a közelben - 4 perc séta.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Hosszabb tartózkodás esetén (legalább egy hónap) nagy kedvezmény az árban, megállapodás alapján. Szállásfoglalás a megbeszélt összeg 30% -ának előlegével.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleg teljes összegét csak abban az esetben térítik vissza, ha a szolgáltatás vis maior, rendkívüli tilalmi intézkedések és Horvátországba történő utazási korlátozások miatt nem lehetséges a szolgáltatás igénybevételére.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 40 m
  • Étterem: 900 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 500 m
  • Posta: 1.5 km
  • Benzinkút: 600 m
  • Buszmegálló: 500 m
  • Repülőtér: 6 km
  • Marina: 400 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az apartman melletti privát parkolást. A ház udvarán egy kocsma található grillezővel és sütővel. A strandtörölközőket az ár tartalmazza. Transzfer lehetősége a repülőtérről vagy a buszpályaudvarról, megállapodás alapján. Kirándulások és különféle akciók megszervezésének lehetősége kipróbált szervezőkkel és cégekkel együttműködve, egyeztetés alapján A vendégek személyes érdekeihez igazodó tevékenységek, megállapodás alapján.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Hobbit
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Augusztus 2022
Nyaralás 2022 augusztus.

Nagyon jól felszerelt apartman. Minden benne van, ami kell, sőt, nagyon meg vagyunk elégedve. Nagyon meleg és befogadó házigazda. Minden dicséret a házigazdának és ajánlások.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Praha , Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Május 2022
Csodálatos!

Nagyszerű apartman, tágas, jól felszerelt és tökéletesen tiszta. Senka rendkívül nagylelkű házigazda volt, szívesebben éreztük magunkat, még egy finom házi vacsorát is készített nekünk. Az apartman kiválóan alkalmas kisgyerekek számára, mindennel, amire a babának/kisgyermeknek szüksége lehet (fürdőkád, ágy, bili, etetőszék). A strand közel van és nagyon szép. A sarkon egy kis bolt található, ami nagyon praktikus. A konyhába nyíló ablakok teljesen oldalra csúsztathatók, és ez szépen összeköti a konyhát a kerttel, ahol időnk nagy részét töltöttük. Határozottan újra eljövünk, tartózkodásunk tökéletes volt. Senka köszönöm szépen!

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Prijedor, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt A5+2, Április 2022
Dicséret!

Gyönyörű, teljesen felszerelt lakás! A háziasszony rendkívül kedves, gondoskodó és bájos! Minden dicséret és őszinte ajánlás!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
A hobbit 1

Kedves Sara! Köszönjük a csodálatos megjegyzést. Csodálatosak voltatok, pozitívak, rendesek és mindig szívesen láttátok a vendégeket. Üdvözöllek, Irinej, Nevena és Milos. Árnyék: o)

Mutasd meg az összes véleményt
Senka Bojić Reklám mivel 2020
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh,
Többet a tulajdonos

A nevem Senka, és Zadarban születtem, egy varázslatos városban. Felváltva élek Zadarban és Prágában. Szeretek a világ minden tájáról származó emberekkel találkozni házi ételekkel és egy pohár borral. A könyvek az én nagy szerelmem, és segítenek fenntartani az élet optimizmusát. Szeretném, ha vendégeim örömmel térnének vissza, és napos barátságokat találnának otthonunkban. Beszélek horvátul, csehül, angolul.

Apartmanok Hobbit lista már megtekintette 24875 idők óta 09.11.2020.