Apartman Villa VigoZadar - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 27.932 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zadar és a Zadar régió!
Detailed description

Ha egy felejthetetlen nyaralást szeretne tölteni, akkor a Zadar, mint a Villa ViGo változatos tartalmú és lakóhelye, a helyes választás. A villa a külvárosban található, elég messze a város zajától, mégis elég közel a kényelemhez. Tágas luxus apartman a villa földszintjén (93m2), fedett erkéllyel, zöldövezetben teraszos terasszal, amely teljes körűen illeszkedik a fürdéshez, napozáshoz és az egész kert általános használatához. Az emeleten két tulajdonos, akik szívesen szolgálják Önt, ha és mikor akarják, és készek is elhagyni Villut az Ön kérésére, amelyet a foglaláskor meg kell adni. Az apartman két hálószobából áll, egy kétszemélyes ággyal (egy zárt lakosztállyal), egy teljesen felszerelt konyhával, étkezővel és egy tágas nappalival, melyhez terasz tartozik, kilátással a medencére. A sarok-sarok szett egyszemélyes ágy vagy két személy számára nyújtott ágy. A konyha minden szükséges segédeszközzel rendelkezik; mosogatógép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízmelegítő, keverő, kenyérpirító, valamint mosogatógépek. A fürdőszobában kád, mosógép és ruhaszárító található, valamint higiéniai szükséglet. A vendégek felár ellenében vehetők igénybe; 2 parkolóhely, WiFi, síkképernyős műholdas TV, légkondicionáló, grill, edzőfelszerelés, asztalitenisz. A Villa ViGo teljes élvezetet nyújt, jön és lát.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
AZ EGYÉB OBJEKTUMRA VONATKOZÓ MEGJEGYZÉSEK Megye: Zadarska Város: Zadar Környék: Zadar Bejelentkezés / Kijelentkezés: 14: 00-10: 00 Személyek száma: 4 Pótágy áll rendelkezésre: 2 Távolság a tengertől: 3000 m Távolság a strandtól: 3000 m Medence: Igen Kapcsolattartó személy: gordana. gospic2 @ gmail. com; visnjavlat @ gmail. com Cím: Grgura Budislavića 19, 23000 Zadar Mobiltelefon: 385 (0) 989744919 - Gordana Telefon: 385 (0) 959040652- Višnja Vlatkovic Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót: Igen A tulajdonos által beszélt nyelvek: horvát, angol Felület: 1 x 93 m2
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 14 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Kaszinó: 1.5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Villa Vigo
Vendégértékelések
Nagyon jó 4/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Villeneuve d\'ascq, Franciaország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Villa Vigo, Augusztus 2013
Lovely szálláshely

Gordana A lakás nagyon szép, minden új és nagyon tiszta, és van egy kis terasz étkezéshez. Csatlakozol gyalogosan is nagyon könnyen Zadar központjától 20 perc alatt. Volt egy szép időben a Zadar és Gordana nagyon barátságos többet

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították francia - Eredeti megjelenítése
Kočevje, Szlovénia
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartman Villa Vigo, Augusztus 2014
Gyönyörű apartman és barátságos ételszállító

A lakás mi maradt augusztusban 2014-ben és nagyon elégedettek voltunk. A lakás jól felszerelt, minden szükséges egy tartózkodás. Caterer nagyon kedves volt és ártalmatlanítása bármely pillanatban.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Den Bosch, Hollandia
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartman Villa Vigo, Augusztus 2014
Tágas lakás!

A barátnőm és én töltöttem 3 éjszaka aludni nyarán 2014. A lakás tágas, tiszta és teljesen felszerelt. A háziasszony (Gordana) nagyon barátságos. A konyha minden szükségletek, mint például edények, törölköző, mosogatószer stb van Wi-Fi és a Lidl a közelben van.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították holland - Eredeti megjelenítése
Gordana Gospić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Villa Vigo lista már megtekintette 21869 idők óta 18.02.2014.