Apartman AlbatrosZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 6.963 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A1 Novačka és A2 Oporovočeka modern berendezésű apartmanok Zágrábban, Dubrava Kórház, Maksmir park, Super Nova bevásárlóközpont (Garden Mall), Rendőrakadémia, Agronómia és Erdészeti Kar közvetlen közelében. Mindennel felszereltek, hogy kellemes és kényelmes tartózkodást biztosítsanak Zágráb város vendégei számára. Az A3 studio Šoltanska ulica Sigečicában található, a Radnička cesta üzleti övezet közelében. Néhány villamosmegállónyira vannak Zágráb központjától, a busz- és vasútállomás pedig csak pár percre található. Különösen kényelmesek a vendégek számára, ha a repülőtérről és e két állomásról érkeznek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Árlista; Alapár 45 € egy és két fő részére. Az árak a szezonalitástól, a foglaltságtól és a tartózkodás hosszától függően változhatnak. Hosszabb, 15 napos vagy annál hosszabb tartózkodás esetén lehetőség van kedvezményre, amelyet távozáskor vehetnek igénybe, ha a vendégek az apartman használati feltételeit betartották. Fizetés előre a lakás átvételekor történik. Az apartman előzetes foglalása esetén előleg fizetendő, a teljes foglalási érték 30%-a. Érkezés 14 órától, indulás 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A szolgáltatás igénybevétele előtt 30 nappal lemondott foglalások teljes összegét visszatérítjük. A szolgáltatás igénybevételét követő 30 napon belül az előlegre befizetett összegeket nem küldjük vissza.
Távolságok
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 50 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 300 m
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 100 m
  • Nemzeti park: 300 m
Részletes leírás
Az apartmanok mindennel felszereltek, ami a vendégek rövid és kicsit hosszabb tartózkodásához szükséges, az árak szezontól, foglaltságtól, last minute-től függően változhatnak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Albatros
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Albatros, Szeptember 2016
Gyönyörű!

Gyönyörű lakás! Kívánni mindenkinek, aki igazán akar egy rövid vagy hosszú távú tartózkodásra Zágrábban. A tulajdonos egy nagy ember kész bármikor minden segítséget. Egy szó - csodálatos!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm a kedves hozzászólást!

Azt hiszem, nincs nagyobb jutalom a bérlők olvasni szép észrevételeit vendégek, akik maradni velünk lesz kellemes!

Živogošće, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Albatros, December 2015
Nagy szállást

A lakás szuper berendezett, kényelmes, tiszta és teljesen felszerelt. Abszolút semmi sem hiányzik, és az is világos, hogy a tulajdonos vigyázni minden kis dolog. Nagy helyet (közel a tömegközlekedéshez, bevásárló központ, kórház Dubrava). A tulajdonos állandó könnyen, gyorsan és hatékonyan. Természetesen lakás, amelyben vagyunk, több mint boldog, hogy visszatérjen, és ajánlom mindenkinek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Hatalmas köszönet !!!

Én csak írni röviden, hogy az ilyen megjegyzések legnagyobb jutalom a kemény munka és a lelkesedés, hogy mi hozza ebbe posao.Još Még egyszer köszönöm, és remélem, hogy újra látlak egy másik alkalommal.

Tuzla, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Albatros, Május 2015
Kiváló lakás csendes helyen

A lakás szép, tágas és nagyon tiszta. Tulajdonos barátságos és segítőkész. Bátran ajánljuk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm szépen !!!

Kedves vendégeink, köszönöm a szép észrevételeit és ajánlásait a apartman.Mi mi továbbra is próbál maradni minden kedves vendéget, hogy a jó memória.

Goran Prskalo Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Én vagyok a házigazda, aki megpróbálja a tartózkodás a Albatros apartmanok mindegyike a legjobb. Az egyik az én érdekeimet egy szálloda és kiadó lakások és kiegészíti az oldalon. Is szívesen utaznak, sportolni, szeretem a főzés, futás, tenisz, Érdekelne kulturális és gasztronómiai rendezvények, gitározni;) adnék neked info

Apartman Albatros lista már megtekintette 58478 idők óta 14.01.2015.