Apartman JoopZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Teljesen felszerelt, modern apartmanokat nyugati részén, a város, egy csendes területen Vrbani, tele zöld terek a patak mentén. A létesítmény található, 5 percre a busszal vagy villamossal a városközpont 25 perc alatt elérhető. 200 méteren belül van egy gyógyszertár, valamint üzletek, éttermek, Dohányipari üzlet és bárokkal.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A befizetés 20% -ának, míg a mérleg érkezéskor. A visszatérő a betét akkor lehetséges, ha a foglalás lemondás legalább 2 héttel az érkezés előtt. Ideális érkezési idő 00:00, ideális indulási idő 10:00. Az a lehetőség, egy megállapodás, hogy az idő az érkezés és távozás.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Strand: 900 m
  • Belváros: 5 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 500 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A takarítás benne van az árban, lehetősége tisztítás minden 3. nap, vagy előzetes bejelentkezés alapján. A lakásban, kínálunk tiszta törölköző, tiszta ágyneműt, sampon, tusfürdő és WC-papír. A létesítmény teljesen felszerelt, mindent tartalmaz, amire szükség van, hogy úgy érzi, mint otthon.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Joop
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Račišće, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Joop, December 2016
Kiváló lakás, ajánljuk!

A lakás minden igényünket igények szállást a város Zágráb. Jól felszerelt, tiszta, rendezett. A közelben van egy bolt, gyógyszertár, könnyű parkolóhelyet találni. Minden a legjobb ajánlásokat!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Josip Pavičić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Köszöntjük az újonnan megnyílt lakás Joop, gyere és pihenjen egy csendes környéken, tele zöld területek és kihasználják a közeli tömegközlekedési és tó Jarun városnézés és szórakoztató.

Apartman Joop lista már megtekintette 7280 idők óta 15.07.2016.