Apartman Kris Mountain ViewZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 6.177 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Lásd lakás belsejében egy virtuális túra a honlapon: www. lakás-kris. com. Ha rákattint a honlapján lakások (le) adja meg az oldal, ahol gyakorlatilag séta lakás :-) Apartman Kris 2 hálószoba, konyha, fürdőszoba, wc, előszoba és erkély. Nem található a 6. emeleten az épület, és a gyönyörű panoráma nyílik a Sljeme. A hálószobában egy franciaágy 160x 200cm, egy nappali kanapéval 2 fő részére. Az épület előtt egy nyilvános parkoló a 2. parkoló övezetben. Napi jegy 60kn ár 1h van 3kn (max. 3 óra), a Mon-péntek: 7-20h, Szo: 7-15h. Vasárnap ingyenes. A lakás 2 villamosmegállónyira található a buszmegálló, ha érkezik busszal vagy repülővel. Ban Jellasics tér (főtér) re ő 15 perc alatt elérhető villamossal a lakásban. Az épület teljesen lakossági előtt, amely egy sportközpont és az épület mögött van egy park, játszótérrel. Üzletek és piacok közel vannak, csakúgy, mint a kávézók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés csak a hazai készpénz érkezéskor a lakás egy előre egyeztetett az éjszakák számát. Meg kell foglalni. Fenntartások fizetett rovására a tulajdonos előzetes bejelentkezés alapján. Helyfoglalás is az előleget. Dolazak- a 14h. Odlazak- 11 óra. A pontos idő az érkezési és indulási kinevezést. A foglalás kell tenni időszakokra megnövekedett a kereslet a fizetési 100% a szállás rovására a tulajdonos. Az árak a következő 12 hónapban is minden nap a héten, kivéve pénteken és szombaton. Ár hétvégék 12 hónap és az új év 100 euró. Minden áron lehetséges kedvezmények szerint a kereslet a szükséges távú kamatok.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 500 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Buszmegálló: 1 km
  • Vasútállomás: 1.7 km
Részletes leírás
Stan egyáltalán minden szükséges felszerelést, mint egy otthon tervezett 4 tagú család, vagy két felnőtt. Ahhoz, hogy úgy fogja érezni, mint ha él Zágrábban!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Kris Mountain View
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Zadar, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Kris Mountain View, Szeptember 2017
Kiváló!

Mi nagyon elégedettek a szállást apartmanban Kris. Ez közel minden fontos városi utakat, mégis elég távol, csendes. Azt is javasoljuk, mind az idegenforgalom és az üzleti több napos, Zágrábban. Mi maradt többször a házban, rendezett, tiszta, és alaposan tartani.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
udbina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Kris Mountain View, November 2016
lelkes vendég

Én és a barátaim, mi maradt a lakásban három napig, és azt kívánta veszünk meg ... kezdve a helyzet a lakás, a gyönyörű szép barátságos háziasszony, amíg minden mást is kiváló, üdvözölt minket felszerelve, mint ha már élünk, mind nagyon tágas és kényelmes, kiváló a pihenésre, erkély, jó fűtés, nincs szó, hogy leírja, hogyan mi marad kellemes volt, és az ára is megfizethető, és remélem, hogy hamarosan lesz megismételni tartózkodik ebben a lakásban ... kisasszony Kristina gratulálok és köszönöm!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Kristina Mendeš Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartman Kris Mountain View lista már megtekintette 12203 idők óta 18.10.2016.