Apartmanok LodgeZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 7.192 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Apartmanok Zagreb Lodge található egy csendes utcában lakónegyedében, félúton a városközpont és a tó Jarun. Tehát, ha ébred fel reggel madarak csiripelnek helyett város zajától, mégis a 10-15 perces villamos útra viszi a város központjában. Apartman 1 használható legfeljebb 4 fő részére, 2 apartman maximum 6 fő. A nappali szoba nagyon kényelmes kanapé (160 x 200) a megfelelő matrac két ember. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával hosszabb tartózkodás, tűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, fagyasztó, mosogatógép, (AP1), kenyérpirító, vízforraló, és minden szükséges előkészítő és felszolgáló. Fürdőszoba káddal felszerelt mosógép, hajszárító és adapter. Apartman 2 két fürdőszoba. Az apartmanok légkondicionálóval, erkéllyel, mint egy hely a dohányzás, és minden lakás saját parkoló az épület előtt. Megérkezett a lakást 15h, indulás előtt 11:00. A teljes kapacitása a két apartman 10 fő.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Adók benne van az árban. Az ár magában foglalja a törülközők, ágynemű, takarítás, piperecikkek, légkondicionáló, wi-fi internet. Gyermekágy kérésre díjmentesen. Megérkezett a lakást 15h, indulás előtt 11:00. Ha nem vagyunk képesek, mert a többi vendég, mi lesz, hogy megfeleljen az érkezését korábban vagy később. Csomag mindig hagyja biztonságosan az indulás, vagy ha korábban érkezett. A közelben vannak kiváló felszerelt szupermarket, gyógyszertár, pékség, ATM, bárok, játszóterek. Fizetés: 20% foglaláskor, a többit érkezéskor. Telefon költségek, kivéve a segélyhívásokat, felszámolásra szerint az ár lista távoperátor. Több éjszakára visszatérítjük, kérjük, küldjön egy kérést.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Strand: 3 km
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Ha repülővel érkezik, meg tudjuk rendezni kedvezőbb transzfer a repülőtérre és autóbérlés. Apartmanok felszereltsége idegenvezetők, és mi szívesen utalnak, hogy a zágrábi feltétlenül látni, vagy szervez idegenvezetést a kinevezést. Ön is csatlakozhat a szervezett kirándulások a néhány nemzeti parkok és más helyekre. Az apartmanok fel vannak szerelve telefonnal, nagysebességű internet, és alkalmas az üzleti utazás. Numbers taxisok vár rád a lakásban. Továbbá, a kerékpárok biztonságos tárolását egy tároló helyiség az épület alagsorában. Ha bármilyen további kérdése van, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lodge
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Berlin, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Lodge, Augusztus 2017
kivételes Apartman

szuper Apartman 5 csillagos, a házvezetőnő nyitott lakásunkban egy órával éjfél után, a házvezetőnő további extra 6 csillagok. Apartman modern, tiszta és rendezett, még a kávéfőző. Csak ajánlani tudom, hogy ezt a lakást. Szeretnénk köszönetet mondani, és a következő utat Zágrábban.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönjük a nagy felülvizsgálat :)

Nagyon köszönöm a kiváló kommentár, örülök, hogy boldog voltál, szeretjük, hogy legyen szíves a vendégek. És te és a gyönyörű családi természetesen mindig szívesen :)

Suzana Zeljko Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a lakások Zagreb Lodge, otthon érezheti magát.

Apartmanok Lodge lista már megtekintette 23730 idők óta 26.06.2015.