Apartman BookingZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Az apartman található, az első emeleten, a következőkből áll: - Nappali, étkező, külön konyha (konyha és étkező van egy közös erkély) - 3 különálló hálószoba (két szobához egy közös erkély) - 1Bath WC - 1wc - 2 erkély Az apartman található, egy új lakónegyedben a sok zöld, nyugodt környezetben. Közel a lakásban vannak parkok, játszótér. Az első épület 50 méter, mintegy 6 km-re a bevásárló központ Ikea, Lidl áruház 200 m, 20 m-re a buszmegálló, amely a buszok működnek 15 percenként a busz-pályaudvar Sesvete (körülbelül 10 percre), és vonattal Central Station Zagreb (körülbelül 20 perc), és egy új busz vonal, amely fut a központi állomás Zagreb (körülbelül 30 perc). Autóval is megközelíthető át a felüljáró szlavóniai Avenue Louis utcai Posavskog 15 percig városközpont, de csúcsforgalomban is használható Zagreb kitérőt (hurok kb. 1 mérföld), ahol minden része Zágráb és körülbelül 30 perc

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: 20% foglaláskor (kifizetés bankszámlán) és 80% érkezéskor Abban az esetben, ha a törlés a teljes összeget vissza kell téríteni, ha megszünteti egy hónappal korábban. Érkezési idő 13:00, vagy előzetes bejelentkezés alapján. Indulási idő 11:00, vagy előzetes bejelentkezés alapján. Több napra kedvezmény.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 14 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 700 m
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 3 km
  • Repülőtér: 19 km
  • Sport tevékenységek: 20 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 6 km
  • Nemzeti park: 30 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Booking
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Vrbas, Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Booking, Január 2016
hosszabb tartózkodás

A lakás tökéletes. Az első pillanattól kezdve otthon éreztem magam. Közel minden szükséges létesítmények és a városközpont közelében, a egyhetes tartózkodás Zágrábban teljessé a hangulatot. Javasoljuk, hogy bárki, aki szeretne egy hosszabb vagy rövidebb tartózkodás esetén.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Šibenik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Booking, November 2015
Nagy élmény

Az apartman található, az új település. Nagyon tágas, szépen, kellemesen berendezett és jól felszerelt. Hangsúlyoznom kell, hogy minden tökéletesen világos. A tulajdonosok kedves, barátságos emberek, akik nagyon gyorsan reagált, amikor beszámolt arról, hogy mi legyen lapos. Segítettek a poggyász és rendelkezésre álltak egész idő alatt ott tartózkodásom. Abban az épület előtt mindig elég szabad parkolóhely. Azt javaslom, hogy mindazok, akik jönnek az üzleti és szabadidős Zágrábban. Én biztosan visszajövök!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Booking, December 2015
Nem is lehetne jobb.

A tulajdonosok rendkívül barátságos és segítőkész, mindig kész segíteni, és tovább csökkenhet marad. Apartman nagyon tágas és elérhető helyen, jól felszerelt, amire szüksége van, és több, meleg, minden szükséges háztartási gépek (Sussie szárító, TV, WiFi, mosógép ...), és nagyon-nagyon tiszta és rendezett. Ügyeljen arra, hogy kapcsolja be az első választás. Egyszerű ajánlásokat.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Snježana Sopta Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Booking lista már megtekintette 11654 idők óta 19.04.2015.