Apartman Studio Mini ExclusiveZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 4.642 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Az apartman található, a nyugati részén Zagreb, egy csendes környéken Srednjaci. Közeli épületben rengeteg zöld, parkok és játszóterek. Tó Jarun úgynevezett Zágráb tenger nagyon közel van, kb. 10 perc séta. Ha keres kikapcsolódást közel sportcentrum Mladost. A város központja hogy villamossal 17 és 30 percet vesz igénybe a Ban Jellasics térre, ahol akkor látogasson el a sok látnivaló a városban. A lakás modern, amely egy fürdőszoba és a tér, amelyben van egy előszoba, konyha, étkező és egy ággyal 2 fő részére. Az apartman légkondicionált, 3D smart TV a hangrendszer, lapos-Fi, ingyenes Wi-Fi, redőny távoli partra. Abban az épület előtt van egy parkoló. 100 méteren belül van villamos-és buszmegálló, üzletek, posta, kávézók ...

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés: 20% foglaláskor (kifizetés bankszámlán) és 80% érkezéskor Abban az esetben, ha a törlés a teljes összeget vissza kell téríteni, ha megszünteti egy hónappal korábban. Érkezési idő 13:00, vagy előzetes bejelentkezés alapján. Indulási idő 11:00, vagy előzetes bejelentkezés alapján.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 7 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 1 km
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 7 km
  • Vasútállomás: 7 km
  • Repülőtér: 17 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Studio Mini Exclusive
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Šibenik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Studio Mini Exclusive, December 2015
Jól felszerelt, kényelmes apartman

Ebben a lakásban laktam sokáig. Modern, nagyon praktikus. Minden új és nagyon tiszta. A fürdőszoba jól felszerelt, mosógép és hajszárító. A lakás maradtam a téli, fűtési nagyszerű. Én nagyon ajánlom, hogy bárki, aki utazott Zágrábba turisztikai vagy üzleti okokból. A tulajdonosok kedves emberek, mindig elérhető.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Studio Mini Exclusive, Szeptember 2015
Csodálatos !

Én költeni 2 hét ebben a lakásban, és ez tényleg egy csodálatos hely! Még ha egy kis hely, minden nagyon jól szervezett, és van egy magas komfort szintű, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba tökéletes, és minden bútorzata nagyon modern és minőségi! gyors internet hozzáférés, sok csatornát a 3D TV;). ez a hely egy nagyon csendes környéken, és akkor park könnyen! és legfontosabb a házigazdák rendkívül segítőkész és nagyon kedves! Teljesen nagyon ajánlom ezt a helyet, egy felső minőségi szint és a jó ár!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Banja Luka, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Studio Mini Exclusive, Október 2015
Minden 5!

Nagyon szép és kellemes időtöltést. A lakás kicsi, de jól szervezett és nagyon kényelmes. Úgy tűnik, hogy volt felújítva, és minden tiszta és rendezett a tökéletesség. A környék gyönyörű - sok-sok zöld, kellemes, nyugodt, és nem messze a várostól, és úgy tűnik, hogy minden nagyon közel van. A házigazdák nagyon kellemes és udvarias, és hajlandó találkozni. Mi biztosan itt marad és a következő alkalommal, persze, ha nem foglalt. Én nagyon ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Snježana Sopta Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Studio Mini Exclusive lista már megtekintette 8252 idők óta 05.08.2015.