Apartmanok Cubo MaksimirZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 10.831 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Cubo Apartmanok két új (2015) lakás egy kiváló helyen, közel a városközponthoz. Az előnye, hogy ezt a helyet, hogy ez egy csendes, zöld környezetben, mégis közel a központhoz, amely mindössze 10 perc. villamossal vagy autóval. Abban az épület előtt, ahol a lakások füstmentes. Apartmanok Maksimir Maksimir Az 1. és 2. a (1) ugyanazon az emeleten az épület és lefedi a teljes padlót. Ezek bérelhetők együtt, és így kapnak, maximum 6 fő. Ideális szálláshely azoknak, akik szabadulni akarnak egy ideig a város tömeg és élvezze ezt oázis a zöld és a béke. Zöldövezetben, parkok, és mégis kiváló közlekedési kapcsolatok: A város központja pedig mindössze 10 perc autóval. Villamosmegálló mindössze 3 perc sétára, a vasútállomástól 500 méterre található. Taxiállomás 3 perc alatt elérhető. A közelben a parkolás ingyenes. 1 km-re a lakások a legnagyobb és najstarijipark Maksimir a zoo és négy karral: Gazdaságtudományi Kar, Mezőgazdasági Kar, Erdőmérnöki Kar és a Kar Közlekedési Műszaki. A közelben található a kórházak Rebro és Dubrava.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez, előleg 20% ​​-a teljes összeg a bankszámlánkra, kivéve az utolsó pillanatban vizsgálatok. Érkezéskor a lakásban van szükség, hogy teljes mértékben fizeti a bérleti díjat készpénzben. Hitelkártyát nem fogadják el. Érkezés: 17h-re Indulás: akár 14h Attól függően, hogy a rendelkezésre álló, időpontjáról az érkezés és távozás rugalmas és mi maximálisan és tanácsadás.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 5 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 1 km
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 800 m
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 80 m
  • Buszmegálló: 4 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
Részletes leírás
Az ár tartalmazza - Idegenforgalmi adó - Tisztítás előtt és után az érkezés, (Végső takarítás és az ágynemű és törölköző zajlik heti rendszerességgel, és minden egyes új vendég.) - Tiszta ágynemű és törölköző szerint a regisztrált vendégek, - Minden rezsiköltségek, beleértve a Wi-Fi és légkondicionáló. - Basket első nap, amely magában foglalja a kávé, tea, méz és édességek, - Különböző turisztikai prospektusok és információkat éttermek és üzletek közelében, a lakások, - Alapvető fűszerek: só, bors, fűszerezés, cukor, olaj és ecet - Tisztálkodás: WC-papír, sampon, kondicionáló és szappannal - Rácsos kiságy kérésre (Lakás Maksimir 2), és ingyenes.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Cubo Maksimir
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Imotski, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Cubo Maksimir, Október 2016
Nyaralás szerelmeseinek

A férjem és én vendégek voltunk ebben a csodálatos apartmanu. Apartmani egy szép, tiszta, véleményem szerint az egyik legszebb lakások Zágrábban. A hostess barátságos volt, és a lakás minden amire szükség van egy tökéletes tartózkodás Zágrábban.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nyaralás szerelmeseinek

Köszönöm Claudia egy szép beszámolót, és gyere vissza;)

Dubrovnik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Cubo Maksimir, Május 2016
Fantasztikus!!!

Apartman Maksimir 2 volt makulátlanul tiszta, tágas, tökéletesen és a design berendezett, felszerelt, amire lehet, hogy szükség van. Ez egy teljesen új láthatjuk, hogy minden sarkon. Ez jobb, mint a kép, és ez hihetetlen !!! Hely csendes, zöld, közel a Állatkert és Maksimir park (10 perc gyalog). Villamos pedig mindössze 2 perc alatt elérhető. Marina volt gondoskodó és udvarias házigazda. Röviden, mi minden percét élvezni mi marad, és mi biztosan jön vissza hamarosan.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
döbbenetes

Köszönöm szépen, Leo! Ez volt öröm, hogy megfeleljen egy ilyen kedves vendégeinket. Remélem, hogy találkozunk újra :)

Marina Karačić Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Cubo Maksimir lista már megtekintette 42948 idők óta 11.01.2016.