Apartman FlegerZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 12.507 / éj
Vendég értékelés alapuló 30 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

ÚJ AJÁNLAT ZÁGRÁB KÖZPONTJÁBAN !!! A Fleger Apartman*** egy lakó- és kereskedelmi épület 2. emeletén található 55 m2-es lakás, rövid távú (napi) kiadó max. 4 ember. Zágráb szívében található, mindössze 3 perc sétára a híres Tkalčićeva utcától és 10 perc sétára a Jelačić bán tértől. Az apartmanban hálószoba franciaággyal (200x200), nappali sarokkanapéval, kis szobák, bár külön konyha, fürdőszoba, wc és erkély található. Az apartman mindennel fel van szerelve, ami a kényelmes tartózkodáshoz kell, klíma, mosogatógép, mosógép, LCD TV, rádió, CD, USB, Wi-Fi, mikrohullámú sütő... A lakás egy vagy több napra kiadó, ill. e-mailben vagy telefonon lehet foglalni. Várjuk érkezését.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előleg a lakás teljes bérleti díjának 20%-a bankszámlára, deviza bankszámlára vagy PayPal szolgáltatáson keresztül fizetve. Az apartmanba érkezéskor a bérleti díj teljes összegét ki kell fizetni. Minden egyéb fizetés kizárólag készpénzben történik, hitelkártyát és egyéb fizetési módot nem fogadunk el. A lakásba a bérlet első napján 14 órától lehet belépni. A lakás elhagyása az utolsó használat napján legkésőbb 11 óráig Szabad helyek függvényében, megegyezés szerint, lehetőség szerint igyekszünk találkozni.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 500 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 1.5 km
  • Repülőtér: 15 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 500 m
Részletes leírás
A közelben található a bevásárlóközpont (Kaptol Center) különféle létesítményekkel, szolgáltatásokkal és nyilvános garázzsal. Parkolás az apartman előtt is lehetséges a szabad helyek függvényében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Fleger
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 30 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Dubrovnik, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Október 2017
Nagyon jó lakás

Nagyon meg voltunk elégedve a lakás, egy nagyszerű helyen. A főtér közelében. Nagyon kedves gazda. Apartman meleg, kényelmes, tágas, tiszta, ajánlom !!

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Bibinje, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Március 2017
ünnep

Lakás nagyon tiszta, teljesen felszerelt, közel a központhoz. Tulajdonos nagyon hozzáférhető és kedves ember, a rendelkezésre álló bármilyen kérdése van. Azt ajánlom mindenkinek!

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zadar, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, November 2016
Dicséret

A lakás tiszta és rendezett. Ez nagyon közel van a központ és az összes látogatható gyalog. A tulajdonos udvarias és segítőkész. Ajánlást.

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Marko Fleger Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Én 50 éves, én születtem, élek és dolgozom Zágrábban. Vagyok mérnök a villamosmérnöki és a munka a távközlési iparágban. Lelkesen várják, hogy Önt a mi lakás a város központjában. Bízunk benne, hogy látni.

Apartman Fleger lista már megtekintette 41199 idők óta 27.04.2014.