Apartmanok TonyZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 10.936 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Az Apartments Tony egy újonnan épült és modern épületben található, Srednji-ben (Knežija). Az apartmanok egy rendkívül csendes utcában találhatók, ahonnan a város nyugati részének egyik legnagyobb forgalmi csomópontja - a Selska utca és a Zágráb utca - csak 50 méterre elérhető. A déli irányú falu utca Jarunba vezet, az egész Zágráb fő rekreációs központjába, és az egyik fő célpontja a fiatalok számára 2 km-en belül, az összes szükséges sport és éjszakai élet keresése érdekében. A legközelebbi Konzum szupermarket 120 m-re, a Lidl pedig 300 m-re, a legközelebbi étterem és kávézó pedig 100 m-re található. a legközelebbi villamosmegálló, ahonnan közvetlen vonal indul a város központjába (7 megálló - kb. 15 perc autóútra). A kiváló közlekedési megközelíthetőség lehetővé teszi a vendégek nagyon gyors érkezését az A1 és A2 autópályáktól, valamint indulást Zágráb központjába (autóval kb. 10 perc alatt).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés készpénzben vagy bankszámlán történik, és foglaláskor esetenként szimbolikus előleget kell fizetni, amely a teljes bérleti díj 10 - 20% -a. Bejelentkezés: 15 órától Távozás: 11-ig 2 éves kor alatti gyermekek ingyen tartózkodhatnak az apartmanokban. Mosodai és szárító szolgáltatást kínálunk (minden készülékbe 7 kg ruhadarabot tehetünk be, és minden felhasználás 5 € -ot számít fel). Pénteken és szombaton az éjszakák minimális száma 2. A 12. hónap hétvégéinek ára 100% -kal növekszik. Hosszabb tartózkodás esetén kedvezményt kapunk. Kellemes időtöltést kívánunk Önnek apartmanjainkban :)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 150 km
  • Strand: 4 km
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 600 m
  • Posta: 800 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 3 km
  • Repülőtér: 17 km
  • Sport tevékenységek: 600 m
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 125 km
Részletes leírás
Az épület közelében privát és ingyenes parkolási lehetőség biztosított. Az apartmanok teljesen felszerelt, modern és funkcionális bútorokkal. Minden vendég frissen mosott és tiszta ágyneművel, törülközőkkel és WC-papírral, papírtörülközőkkel, kéziszappanokkal és mosogatógépekkel várja a vendégeket. Alapvető konyhai készletek, például fűszerek, olajok, ecet és cukor található a konyhában a konyha maximális kihasználása érdekében. A lakásban talál Nescafe-t és különféle gyümölcsteákat. Lehetőség van vendégek szállítására a repülőtérről, a vasút- vagy buszpályaudvartól a lakásig, valamint induláskor történő szállítás. Egy barátságos és vendégszerető házigazda vezet Zágráb kulturális látnivalóira és arra, hogyan lehet a legjobban navigálni a forgalomban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tony
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Kosovo , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Tony, December 2020
Dardan

Nagyon vendégszerető, A szoba mindig tiszta volt, és az ügyfél mindig nagyon segítőkész volt

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Pučišća , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Tony, November 2019
Nagyszerű szállás

A lakás szépen tiszta és szépen berendezett. Fantasztikusan felszerelt és parkolóval rendelkezik. A helyszín olyan, hogy gyorsan eljuthat bármilyen nagyobb autóútra vagy tömegközlekedésre. A házigazdák barátságosak és profi. Tökéletes csoport vagy család számára. ár nagyon ésszerű. Az egyetlen hátránya az alagsor, de minden mást figyelembe véve, szívből ajánlom és remélem, hogy lesz még egy lehetőség.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Antonio Markota Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Tisztelt Uram, engedje meg, hogy röviden bemutatkozzam. Szinte minden munkában töltött foglalkozó turisztikai és én gyakran úgy döntök, a szerepe turisták posjećivajući sok országban, és megismerni a csodálatos emberek. A családom apartmanok a tengertől, és én aktívan részt vesz a működése az egész rendszer, amelyben a vendégek és vágyaikat leginkább :)

Apartmanok Tony lista már megtekintette 57416 idők óta 10.08.2015.