Apartmanok Aba UrbaZagreb - Zágráb régió

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zagreb és a Zágráb régió!
Detailed description

Kényelmes, hangulatos lakás Jarun, amely mindössze tíz perc séta a tó Jarun Zagreb vagy a tengerre. Található a dél-nyugati részén, a környék Centar - dél. Zoning ugyanaz a neve, tó belül van evezős hatótávolsága mintegy 2 km-re. Tó Jarun eltekintve a verseny terén, két kapcsolt tavak, és hat-szigetek. A lakás modern, különös tekintettel a tervezés, hogy hozzon létre egy kellemes érzés otthon. Az apartman két hálószoba, nappali étkezővel és teljesen felszerelt konyhával. Ez lehet menteni egy teljes étkezést. A nappaliban van egy terasz, ahol lehet inni a reggeli kávé vagy tea. Sarok elem a szobában, ha szükséges, lehet alakítani egy dupla kényelmes ágy. A kiterjesztés egy szobába, ahol van egy kanapé, amely kényelmesen időt pihenő a munkahelyi kötelezettségek vagy városnézés. Könnyen alakítható kényelmes franciaágy. A hálószobában egy nagy franciaágy. Onnan tudjuk, hogy a kert, amely láthatatlan az utca oldalán, és csak akkor lehet hozzáférni a hálószobából. Az illata menta és más gyógynövények pihenhet a swing és időt. A fürdőszobában a kád két, hajszárító.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Model készpénz, postai rendelés vagy kifizetést közvetlenül a számlájára az ajánlattevő. Igény szerint tudjuk szervezni a transzfert a repülőtérről a lakás, valamint autóbérlés. Mi nagyon rugalmasak tekintetében érkezési idő / indulás, kivéve, ha a lakás többi vendég, hogy a nap megy vagy jön. Ha bármilyen kérdésed vagy kiegészítő szolgáltatások kérjük lépjen kapcsolatba velünk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Strand: 600 m
  • Belváros: 4 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 100 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 90 m
  • Posta: 90 m
  • Benzinkút: 500 m
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 4 km
  • Repülőtér: 16 km
  • Sport tevékenységek: 80 m
  • Disco club: 500 m
  • Kaszinó: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Ahhoz, hogy az üdülés még élvezetesebbé a konyhában, kivéve szükséges kellékek az alapvető összetevők, mint a só, olíva olaj, a cukor, a kávé és a teák széles választéka. Minden vendég számára az ágynemű, törölköző és piperecikkek (tusfürdő, sampon) .Van szívesen térképet a város Zágráb, valamint kiadványok a látnivalók, és mi szívesen segítünk a kiválasztásában és éttermekben és klubokban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Aba Urba
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
zadar, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, November 2014
Hangulatos szállás és meleg és puha paplant.

Tetszett a hely a szállás, parkolás és elrendezése a lakások, a személyzet nagyon barátságos.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves

Örülök, hogy elégedett volt vasúti szolgáltatás. Te voltál édes és kedves vendégeinket, és remélem, hogy látni. Őszintén

zadar, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Október 2014
szép, modern, parkoló, tiszta, kényelmes

Gyönyörűen berendezett apartman, tiszta és rendezett, meleg fogadtatást és vendégszeretet, a hely ideális, közel a piac, parkoló és emiatt abszolút ár-érték arányt.

Ajánlott : Aktív nyaralás,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
válasz

Tisztelt uraim, Ön éljeneztek minket észrevételeiket. Remélem, a jövő találkozik-ben kibővített a család. Te voltál édes és kedves vendégeinket. A poštavanjem

slavica i rudolf urbanc Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Kommunikáció, szolgáltatás, széles körű ismeretek eseményekről városunkban. Hogyan Rudolf van egy csomó szabad időt szívesen használja, ha a vevő nem egy autó, és a városban, hogy végezzen munkát az orvosok, más látogatók.

Apartmanok Aba Urba lista már megtekintette 7347 idők óta 06.06.2014.