Apartmanok MarulaZaostrog - Split régió

kikiáltási ár Ft 11.726 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az újonnan épült és modern berendezésű Marula apartmanok egy gyönyörű családi házban találhatók, csupán néhány perc sétára a strandtól, üzletektől és éttermektől. Minden apartman maximum 4 fő elszállásolására alkalmas, pótágy elhelyezésével ötödik személy számára. Az apartmanokban kétszemélyes ággyal ellátott hálószoba, konyhával ellátott nappali, fürdőszoba és terasz vagy erkély található. Az apartmanok légkondicionálóval, műholdas TV-vel, Wi-Fi internet-hozzáféréssel és parkolóval rendelkeznek. Ezen felül az Ön rendelkezésére áll a kerékpárok, a grillezők és a mosógépek ingyenes használata.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás az érkezés napján 14:00 órától az indulás napján 10:00 óráig áll rendelkezésre.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 19 km
  • Gyógyszertár: 6 km
  • Bank: 6 km
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 100 m
  • Vasútállomás: 19 km
  • Repülőtér: 125 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 2 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
- A parkolás a szálláshely helyén található, és az apartman vendégei számára ingyenes. - A vendégek ingyenes Wi-Fi internet-hozzáféréssel rendelkeznek. - Az udvarban grillező áll a vendégek rendelkezésére. - Ingyenes kerékpárhasználatot is kínálunk. - Vendégeinknek lehetőségük van a mosógép ingyenes használatára. - Megszervezzük vendégeinknek a repülőtérről / a repülőtérre történő transzfert.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Marula
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Biała Podlaska, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2016
Azok fel tartomány

Mi jött az első alkalom, hogy Horvátország, és mi van, Milka. Nem hiszem, hogy tudnánk találni jobb. Zaostrog Maga a város kicsi, csendes és nyugodt. Azonban van, amire szükség van egy sikeres nyaralás, minden a helyén. Míg Milka Apartments található, néhány percre a strandtól, közel mindenhez, lakás nagyon tiszta, nagyon jól felszerelt konyha, terasz, ahol lazíthat swiżym levegő. A házigazdák adtak kerékpárok, így nem kerékpártúrák, helyszíni grill. Szerint nekem, igazán nem találtunk jobbat. Tiszta lelkiismerettel ajánlom senkinek. Amíg ezek a gyönyörű kilátást, mint egy mese :) Hiányzik már.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm

Kedves Ewa, nagyon szépen köszönöm, és remélem, hogy újra látlak. Üdvözlettel, hogy Ön és családja N. Ramljak

Bratislava, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Marula, Augusztus 2016
szuper nyaralás

Megyek Horvátország már mintegy 10 éve. Hát végül tapasztalt nagy ünnep. Egy nagyon nagy hányada velem a apartmanok Milka. Lakás volt, tiszta, rendezett, bútorozott. Nagyon örültem, ingyenes WiFi. Mindenütt ezek valójában kér kapcsolat nagy pénz. Én nagyon ajánlom. Én biztosan visszatér ide!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
D`akujem

Kedves Michal, Nagyon köszönöm a kedves beszámolót! Mi lenne, több mint boldog, hogy újra látlak lakásunkban. Üdvözlettel, hogy ön, a felesége és a barátok a Zaostrog. Family Ramljak

Katowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Szeptember 2015
Apartmanok Milka egy szuper lakások egy csendes faluban

Fantasztikusan berendezett apartmanok, új és ízlésesen. Semmi bennük hiányzott. A házigazdák nagyon szép és befogadása. Üdvözlet! Zaostrog egy kis faluban, ahol szeptemberben is nyugodjék békében. A strandok nem zsúfoltak, és még napról-napra egyre több és több üres. Az egyetlen hátránya az volt számunkra, hogy Pekara volt a szezon után zárva. De ez mindig marad a közepén Konzum. Ajánlanám Zaostrog Apartmanok Milka és a gyermekes családok. A strandok kavicsok és nagyon hosszú, sekély, ideális a gyerekek számára.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm!

Kedves Agata és a család, köszönöm szépen, hogy a kedves vendégek és a szép felülvizsgálatát lakásunkban. Örülünk, hogy tetszett a nyaralás a házunkban. Reméljük, hogy újra látlak! Tisztelettel, családi Ramljak

Mutasd meg az összes véleményt
Nela Ramljak Weitzer Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

A lakás tulajdonosának lánya vagyok és segítek nekik az interneten hirdetni. Célunk egy elégedett és boldog vendég, aki csodálatos emlékeket visz Zaostrogról otthonába.

Apartmanok Marula lista már megtekintette 79235 idők óta 05.03.2014.