Apartmanok Villa PelegrinHvar Zavala - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.239 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Hvar Zavala és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A ház egy csendes utcában van, forgalom nélkül, fenyőfákkal körülvéve. Három külön bejáratú apartmanunk van. Az apartmanok (4 1) és (2 1) - stúdiók saját részét képezik az udvaron grillel. Az apartman (2 + 2) fedett erkéllyel rendelkezik. Minden apartmanhoz parkoló tartozik, a legközelebbi strand kb. 100 méterre, a strand mellett pedig egy koktélbár és egy étterem található. A legjobb, ha a szabadban vacsorázik, nézni az éget tele csillagokkal, élvezze a csendet és a mediterrán gyógynövények illatát. Házunkban a nyugodt pihenésre vágyó párok és a gyermekes családok a legkényelmesebbek lesznek.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Megegyezéses áron előzetesen 10% -os előleg fizetendő. A többi érkezéskor. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 7 km
  • Gyógyszertár: 7 km
  • Bank: 7 km
  • Posta: 7 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Disco club: 7 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Azt akarjuk, hogy az egyik apartmanunk legyen nyári otthonuk. Gyakran közös vacsorát szervezünk. Találkozunk a vendégekkel a sziget nevezetességeivel. Javasoljuk, hogy mit látogasson meg vagy nézzen meg a szigeten.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Pelegrin
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Sosnowiec, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2019
Egy gyönyörű hely

Zavala gyönyörű, csendes, természet által körülvett város. Hozzáférés a faluhoz nagyon keskeny és kanyargós utakkal, keskeny alagúttal (számomra volt egy kis félelem) A szoba, amelyben voltunk, tiszta volt, gondozott, lepedők és illatos törülközők. Klíma az árban teljesen működőképes és wi-fi. Nem hiányzik a magánélet. A beállítás nem más, mint gyönyörű zöld növényzet és állandó cikadák hangja, a kora reggeli óráktól a későbbi esteig. Használható volt a közös grill, mosógép. Parkolhat a ház mellett, és árnyékolt, magán árnyékolt parkolóval pár méterre található. A tulajdonosok autós fedelet is adtak, hogy megvédjék a fák gyantáját. Nagyon közel a strandhoz, kavicsos és egy kicsit még sziklás. Ms. Hostess kedves, mosolygós, mindig segítséget nyújt. A férj egy nagyon kedves ember, segítőkész. Fogott halat, majd sütött a grillön, a háziasszony készítette a többit, és felajánlotta nekünk és más vendégeinknek egy üveg csodálatos bort. Összességében minden remek volt, és a környék és a villa maradt. Kár volt elmenni. Az egyik legcsodálatosabb ünnep. Örülünk, hogy visszatértünk. Köszönjük vendégszeretetünket és meleg üdvözletét. Kasia és Marcin Lengyelországból

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves Kasia és Marcin

Nagyon köszönöm, a legnagyobb elégedettség az, amikor a vendégek elégedettek :)

Nada Puljić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szeretnénk, ha a vendégek úgy éreznék magukat lakásunkban, mint nyaralójukban. Mesélünk nekik valamit a Sziget életéről. Javasoljuk, mit kell látnia. Tájékoztatjuk vendégeinket a kulturális eseményekről a tartózkodásuk alatt. Házi specialitásokat főzünk, vagy közös vacsorát készítünk.

Apartmanok Villa Pelegrin lista már megtekintette 43850 idők óta 14.01.2015.