Apartmanok ŠkaraPašman Ždrelac - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.309 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen felszerelt apartmanok, klíma, műholdas TV, internet, ..... Egy csendes öbölben található, ELSŐ SOR A TENGERRE. Az udvaron grillező található nagy terasszal a kellemes családi összejövetelekhez. Az udvar gyerekeknek is alkalmas, csúszdával, hintával. . Parkolás az udvarban biztosított. , A ház előtt kisgyerekesek számára megfelelő strand található.Az udvarból közvetlenül a parton van. A strand apró kavicsos és természetes árnyékkal rendelkezik. A második részben homokos strand 150 m-re található.Az épület előtt vízpart (móló) található, így lehetőség van kishajónak kikötőhely igénybevételére.Kisebb üzletek, kávézók 150 m-re találhatóak. halspecialitásokkal 300 m-re található.A városközpontba 15 perc könnyű séta szükséges, ahol étterem, cukrászda, piac, piac, posta ..... ÜDVÖZÖLJÜK!!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 30% előleg befizetése szükséges a számlára. . Vendégek érkezési ideje 14 óra után, távozás 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 11 km
  • Vasútállomás: 11 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 10 km
  • Nemzeti park: 8 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, valamint egy dalmát ebédet vagy vacsorát 8 napnál hosszabb tartózkodás esetén. Csónakkikötő használatára is van lehetőség.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Škara
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Marktleuten, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Május 2023
Remek lakás, nagyszerű családdal

A ház elhelyezkedése fantasztikus, az apartmanok nagyon jól felszereltek. Különösen figyelemre méltó a tulajdonos barátságossága és kedvessége. Csodálatos csend van, úgy alszol, mint egy álom. Köszönöm Senka és Goiko, tökéletes volt nálatok. Visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves vendégeink!

Kedves Dietmar és Sigrid! Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat. Számunkra az a legfontosabb, hogy vendégeink elégedettek legyenek. Örülünk, hogy jól érezted magad nálunk, és vissza akarsz jönni. Viszlát jövő nyáron. Sok szép üdvözlet Ždrelac, Senko és Gojko

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
A legjobb nyaralás

A ház gyönyörű helyen van, csend és nyugalom, ideális nyaralás az egész családnak. A ház előtt van egy strand, ami nagyszerű, az árnyék kb. 15 órától van, hogy a gyerekek árnyékban szórakozhassanak a tengerben A lakás tiszta, rendezett, a tulajdonos Senka asszony csodálatos nő, kedves, mindig segítőkész. Úgy éreztük magunkat, mintha otthon lennénk, kipihenten tértünk haza, mint valaha. Annyira tetszett nekünk az idei vakáció, hogy minden évben szeretnénk itt nyaralni.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kedves vendégeink!

Kedves Sofia! Néhány napon belül újra várunk benneteket, és csak most reagálok a megjegyzésére. Csak hiányzott, hogy megcsináljam! Bocsáss meg kérlek. Köszönöm csodálatos szavaidat. Igyekszünk vendégeink elégedettségét és kellemes nyaralását nálunk tölteni. Köszönjük, hogy visszajött hozzánk. Remélem, ugyanolyan elégedett lesz, mint tavaly. Újra várunk benneteket. Sok szerencsét!! Senka és Gojko

4274 Žirovnica, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Apartmanok Škara, Ždrelac 34/31, Pašman

A ház fantasztikus helyen van, közvetlenül a tenger mellett, egy kis falu legvégén. A ház környezete nyugodt, ideális a mindennapi életből való kikapcsolódáshoz. A mólóval rendelkező strand közvetlenül a ház mellett található, és minden fürdőző számára alkalmas. (A sekélyben játszhatnak a gyerekek, a mólóról pedig a tengerbe lehet ugrani.) Az apartmanok hangulatosak és nagyon tiszták. Az apartman erkélyéről csodálatos kilátás nyílik a tengerre. Reggel a napfelkeltével ébredsz. A ház mögött egy remek közös helyiség is található kandallóval, grillezésre. A házigazdák nagyon barátságosak és segítőkészek. Kiváló helyi specialitásokkal kedveskedtek nekünk. Érkezéskor üdvözlőajándék (házi pálinka, víz) a hűtőben. A háztól 100 m-re élelmiszerbolt található. Az üzlet mellett egy kellemes bár, kicsit távolabb pedig egy vendégház étkezéssel. 2 kutya is volt velünk, akiket jól fogadtak és stresszmentesen nyaraltak. A ház előtt úszhattak a tengerben, és sok sétaút is található a környéken. Köszönöm, Uram. Senka és Mr. Gojko mindenkinek. Jövőre visszatérünk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz

Kedves Elizabeta asszony és Boštjan Úr! Köszönjük a kedves szavakat, amiket küldött nekünk. Örülünk, hogy kellemes nyaralást töltött velünk. Mindig arra törekszünk, hogy vendégeink elégedettek legyenek, és az elégedett vendég a legnagyobb jutalmunk. Várunk benneteket jövő nyáron. A kutyáit is szívesen látjuk. Fogadja meleg üdvözletét Ždrelactól! Senka és Gojko

Senka Škara Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Német,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink! Ha csendes nyaralásra van szüksége, tömegek nélkül a nagy strandokon, apartmanjaink ideálisak az Ön számára. . Egy csendes öbölben található, az első sorban a tenger felé, egy kis stranddal a ház előtt. A strand apró kavicsos, természetes árnyalatú, gyermekek számára is alkalmas. Vízpart (móló) is található, így a kikötést csónaknak is használhatod. ÜDVÖZÖLJÜK !!

Apartmanok Škara lista már megtekintette 50566 idők óta 28.06.2017.