Apartman NevenŽirje - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Šibenikből komppal vagy katamaránnal lehet eljutni Žirjébe. A ház a Muna-öbölben található (hajó- és kompkikötő), 10 m-re a tengertől. Az apartman a ház földszintjén található. A terület 19 m². A bejárat előtt van egy 21 m²-es, napellenzővel lefedett terasz, ahonnan kilátás nyílik a tengerre. Ugyanazon a teraszon, a garzonlakás bejárata mellett külön bejáratú a fürdőszoba és a WC, amely kizárólag a lakáshoz tartozik. A lakásban légkondi, Wi-fi, TV, edények, hűtő fagyasztóval, villanytűzhely főzéshez-sütéshez, franciaágy, gardrób és kisegítő kanapé.Ágyneműt, törölközőt hetente egyszer cserélünk (az ár tartalmazza). Lehetőség van a szabadtéri grill használatára is. A ház megközelíthető autóval, a parkolás ingyenes. . A háztól 100 m-re található egy bolt (ahol mindent lehet kapni, kivéve a friss húst). A szigeten négy étterem található más öblökben, amelyek kiváló helyi ételeket kínálnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Stúdióapartman foglalásához a teljes szállásár 30%-ának megfelelő előleget kell fizetni. További információkkal állunk rendelkezésére.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Posta: 1 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A Žirjén lehetőség van csónak és quad bérlésére. Kerékpárút is található az egész szigeten, valamint egy túraútvonal a Žirje 7 legmagasabb csúcsához. A Žirjében friss halat, olívaolajat, mézet, házi kenyeret és édességeket vásárolhat. A csónak kikötése a lakás előtt biztosított.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Neven
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2023
Gyere Zirjébe

Ha nyugalomra vágyik, a tenger pár lépésre a lakástól, gyönyörű terasz napelemes zuhanyzóval, jöjjön Neven úrhoz! Csodálatos időnk volt, Mr. Neven egy igazi úriember és nagyszerű házigazda! Mindig az Ön szolgálatában kedves, sok érdekességet mesélt nekünk a szigetről és lakóiról. Köszönj neki mindent!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
bled, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Július 2023
Nagyszerű házigazda és nagyon jó stúdió

Nagyszerű házigazda és nagyon jól felszerelt stúdió, ahol minden megtalálható, amire szüksége van. Volt egy nagy napellenzővel lefedett teraszunk és ez volt a második otthonunk, a kis halak fogása is élmény volt. Ha jó volt a termés, az ebéd vagy a vacsora is az volt. Szótlan vagyok a műsorvezetőkről, Nevenről és Milenáról. Ilyen kedves, segítőkész, barátságos embereket nem gyakran találni a desztinációkban. Mindent megtennék, hogy valóban a legjobbnak és legszebbnek érezd magad. Csodálatos 12 napot töltöttünk Zirje szigetén, és biztos vagyok benne, hogy visszatérünk. Köszönöm Nevennek és Milenának

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Június 2022
Csodálatos Žirje és szállás

11 napig maradtunk a Žirjében, Neven úrnál. Elhelyezés egy garzonlakásban minden igényt teljes mértékben kielégített. Teljesen felszerelt, edényekkel, evőeszközökkel főleg (találkoztunk olyan szállásokkal ahol még kenyérvágó kés sem volt), az ágyon minőségi matrac van, a teraszon napellenző van, lehetőség van horgászni egy csónak, ami leírhatatlan élmény, és a tulajdonosok, Mr. Neven és Mrs. Milena olyan szívélyesek és befogadóak! Ez a szigetről származó emberek jellemzője, és mindent megadnak vendégeiknek. Írja le, milyen volt az élet Žirjén, és milyen ma... És a házi kedvenceket is szívesen látjuk náluk! A kis Bichon havanese-vel odaértünk és azonnal összebarátkoztunk ezekkel a jó emberekkel! Fontos megemlíteni, hogy esővízzel zuhanyozunk napelemes zuhanyból, amiből nincs is jobb, a víz pedig iható, mert a víztartó hordja a vizet a szigetre. Žirje egy csodálatos, szelíd sziget, tele fenyőkkel és különféle gyógynövényekkel, azoknak, akik szeretik. 29 öböl van, és a Muna-öbölben, ahol a lakás van, van egy üzlet, amely kétszer és csak szezonban működik. Az autóval 5 percre lévő "Selo" faluban van egy posta és egy egészségügyi központ, ahol olyan nővér/orvos dolgozik, aki olyan értékes, hogy azt szavakkal le sem lehet írni! A katamarán és a komp a szezonban naponta kétszer közlekedik.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Neven Pašara Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Üdvözlünk!

Apartman Neven lista már megtekintette 24893 idők óta 22.09.2019.