Apartman LavandaŽaborić - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 15.634 / éj
Vendég értékelés alapuló 15 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Gyönyörű apartmanunk az Adria egyik legszebb öblében található. Békés és csendes hely, a Jasenovo-öbölben található, amelyet csodálatos fekvés, kristálytiszta tenger és érintetlen természeti részek jellemeznek, és mindezt a vonzó adriai turistaút és az azúrkék tenger között, valamint a csodálatos Jasenovo autós tábor közvetlen közelében. A lakás az 1. emeleten található, 2 hálószoba, nappali összecsukható ággyal és étkező, konyha, fürdőszoba, erkély és őrzött parkolóhely az autónak. Kiváló minőségű bútorokkal, minden konyhai géppel, légkondicionálóval, ingyenes Wi-Fi-vel, UHD okostévével, PlayStation4-el, mosógéppel, mosogatógéppel és egyéb hasznos eszközökkel felszerelt. A tartózkodás teljes idejére ágyneműt és törölközőt is biztosítanak. A luxusapartman tökéletes szállást nyújt egy család számára, ahol minden vendégnek megvan a maga kényelme és magánélete, ami egyben garancia arra, hogy Ön egy nyugodt és pihentető nyaralást tölthet itt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállásfoglaláshoz a megbeszélt összeget előre be kell fizetni, míg a szállás teljes összege legkésőbb a szálláshelyre érkezés napján befizetésre kerül a számlára. Érkezési idő 15:00 órától, indulás 10:00 óráig tart. Tisztelünk minden vendéget, és szeretnénk és törekszünk arra, hogy komfortot, biztonságot és magas higiéniát biztosítsunk számukra olyan helyen, ahol tilos a dohányzás, valamint más személyek jelenléte a szálláshely tulajdonosával történt előzetes egyeztetés nélkül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
MEGJEGYZÉS 2020-RA; Kedves Vendégeink, Először is kérjük, hogy lelkiismeretesen és felelősségteljesen utazzanak, és tartsanak be minden előírt biztonsági és védelmi intézkedést a SARS-Cov-2 vírus elleni küzdelemben. A szállásfoglalások lemondásának módját az új helyzethez igazítottuk, így a lefoglalt érkezési dátum előtt 10 nappal lemondhatja a foglalást, a befizetett előleg 100%-os visszatérítésével. Ha úgy dönt, hogy a meghirdetett érkezés előtt 10 napon belül lemondja a foglalást, a befizetett előleget teljes egészében megtartjuk. A foglalás lemondásának ezen formája a járvány végének bejelentéséig érvényes.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 10 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 11 km
  • Disco club: 15 km
  • Nemzeti park: 25 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Šibenik környéke különleges és vonzó, ezért rendkívül vonzó a természet és a kerékpározás minden szerelmese számára a rendkívül elágazó hegyi és országúti kerékpárút-hálózatnak köszönhetően, amely összesen 140 kilométeren húzódik, többnyire makadámon, míg helyenként. aszfalt felületek is vannak. 9 km-re található Šibenik városától, 15 km-re Primošten városától, 16 km-re a Szent István-erődtől. Nikola és 25 km-re a Krka Nemzeti Parktól és 50 km-re a Split repülőtértől. A Kornati Nemzeti Park, a Vransko Jezero Natúrpark és a Telaščica Natúrpark közvetlen közelében találhatóak.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Lavanda
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 15 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
-, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2023
Csodálatosan! ❤️

Az egyik legjobb hely, ahol jártunk. Mrs. M. kiváló házigazda, nagyon befogadó és kedves. Minden rendkívül tiszta, rendezett és illatos, sok edény és konyha szükséges, és kellemes nyaraláshoz és tartózkodáshoz. A strand az apartman közvetlen közelében tiszta, gyönyörű, vannak árnyékos helyek és a tenger nagyon tiszta. Határozottan ajánljuk ezt a nyaralóhelyet, mivel minden nyáron visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Sveti Ivan Zelina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2023
LAVANDA - lakás minden bérlőnek!

Évek óta nyaralunk az Adrián, de még soha nem voltunk olyan jól, mint ebben a lakásban. Kipihentnek éreztük magunkat, mint a saját otthonunkban, mégis nagyra értékeltük, mert abszolút értéket kaptunk a pénzünkért. A hirdetésben látható képek gyönyörűek, de nem tudják átadni azt a kényelmet, amit magában a térben érez. A bejárattól a lakásig minden frissesség és tisztaság illatú. A lakásban abszolút minden funkcionális, szép és a helyén van. Az az érzése, hogy a lakás tulajdonosait nagyon érdekli, hogy a vendégek hogyan érzik magukat ott, és úgy rendezték be a lakást, mintha saját lakásuk vendégei lennének. Mirjana és Goran, a mosolygós és szívélyes tulajdonosok szívélyesen fogadtak minket, megmutatták és eligazították, hol van minden, és hagytak minket békében tölteni a vakációt. A közelben találhatók, és mindig rendelkezésre állnak, ha bármire szüksége van, de nem feltűnőek és tiszteletben tartják a békét. Életemben először nem futottam el a boltba, mert abszolút minden vár rád a lakásban - mosószerektől új törlőkendők, öblítő, törölközők, takarók, szúnyogriasztók, minden háztartási gép (mosogatógép, mosógép) , sütő, mikrohullámú sütő, kávéhoz kapszulával 3 féle, turmixgép, porszívó, nagy TV sok programmal, rádió, Ps4, klíma...), edények kétszer szükség szerint... Még tárolásra is kínálnak edényeket kaja, ételhez fólia, sütőzacskó... Elhiszem, hogy még otthon sem mindig van otthon a fentiekből :) És minden illatos és tiszta! Illetve minden készülék jó minőségű és bevált gyártóktól származik, ezért néhányat le is írtam, mert még itthon sem vagyok teljesen megelégedve némelyikével. Allergiás vagyok a leégett serpenyőkre, edényekre, tompa késekre, de a Lavandában minden olyan, mint az új, mintha most érkezett volna a boltból. A hűtőben egy szelet prosciutto és sajt olajbogyóval, két üveg bor, gyümölcslé, egy kihűlt görögdinnye és egy cukorka fogadott minket az asztalon. Minden ablak szúnyoghálóval, redőnnyel és belső redőnnyel felszerelt. Minden falat ízlésesen és korszerűen díszítettek művészi festmények. A lakás nem nagy, de nagyon funkcionális, és magában a lakásban is meghittséget biztosít, mert 2 hálószobája van, valamint a szomszédoktól, akikkel nincs hol találkozni, kivéve az épület bejáratánál. A lakás levegősnek tűni

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Kreuzau , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2022
Minden tökéletes!!!

Kedves Mirjana, kedves Goran! Két tökéletes nyári vakációt töltöttünk az Apartman Lavandában!!! Az egész beszélgetés majdnem egy évvel korábban nagyon szívélyes volt. Főleg, ha a hajónk kikötőjéről van szó. Még egyszer köszönöm a gondoskodást! Amikor megérkeztünk, nagyon barátságosan és nagy meglepetéssel fogadtak minket. Az apartman pontosan olyan, mint a bemutatott és leírtak szerint, és mindenekelőtt szuper tiszta. Az apartman mindennel felszerelt volt, amire szüksége van. Többek között kávékapszulák, higiéniai cikkek és tisztítószerek is kaphatók voltak. SUP is rendelkezésre állt. Ha nem szereted annyira a nyüzsgést, jó kezekben vagy Jasenovóban. Ideális Šibenik, Primošten vagy Trogir kirándulásokhoz. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, és örülünk az 5. helyezésnek. Biztosan visszatérünk! Búcsúzáskor nagyon örültünk az "ajándékozásnak". Üdvözlettel Németországból HUMMEL család

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Španiček Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Spanyol, Francia, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Kedves Vendégeink, kapja meg a legmegfelelőbbet az Ön szállásán, a Lavender Apartmanban! Szálláshelyünk fel volt szerelve, hogy megfeleljen a mai modern vendég igényeinek, felszerelve a kényelmi, a megjelenés és a báj, amelyek a kényelem és a kényelem. Leginkább remélhetőleg képesek voltunk igazolni az elvárásaidat.

Apartman Lavanda lista már megtekintette 52576 idők óta 18.04.2016.