Apartmanok SkorićŽirje - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.510 / éj
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Skorić apartmanok a Muna-öbölben, Žirje szigetén találhatók, mindössze egy óra és negyven percnyi kompút Šibenik városától. A strand mindössze 30 méterre található az apartmantól. Az üzlet és étterem 200 méterre, a posta és a klinika 1500 méterre található. Két lakást kínálunk kiadó. Minden apartman külön bejárattal és tengerre néző terasszal rendelkezik. A ház mögött egy grillasztal és padok találhatók az ülőgarnitúrákhoz és egy szabadtéri zuhanyzó. Őrzött parkoló és csónakkikötő.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha házunkban szeretne apartmant foglalni, kérjük adja meg érkezése és távozása dátumát, címét és telefonszámát. Előlegként a számla végösszegének 30%-át is szükséges befizetni - foglalása a fizetés beérkezésével válik érvényessé. Háziállatok után 5 eurót kell fizetni. Az apartmanok az érkezés napján 14 órától, a távozás napján 10 óráig állnak az Ön rendelkezésére.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget csak betegség esetén, orvosi igazolás felmutatásával térítjük vissza.
Távolságok
  • Tenger: 30 m
  • Strand: 30 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 900 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Buszmegálló: 14 km
  • Vasútállomás: 14 km
  • Sport tevékenységek: 500 m
Beach típus
Sziklás strand,
Részletes leírás
Žirje ideális sziget azok számára, akik teljes csendben szeretnének nyaralni, távol a rohanó hétköznapoktól. Természeti gazdag növényvilágból, számos védett öbölből és tiszta tengerből áll, amelyet számos sziget és zátony veszi körül. A Žirjén a 22 km hosszú kerékpárúton kerékpározva is eltölthet aktív pihenést, búvárkodhat, horgászhat, helyi ételeket fogyaszthat, úszhat és napozhat, ahol megkóstolhatja a helyi termékeket, mint az olívaolaj, pálinka és bor. Igény esetén a házigazdák horgászni visznek, megtanítanak halat készíteni, vagy elkészítik helyetted.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Skorić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 9 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Szeptember 2021
Nagyszerű szállás

Az apartman mindent tartalmaz, amire szüksége van egy kellemes és kényelmes tengeri tartózkodáshoz. Nagyon tágas terasza van, ahol nagyon kellemes az időtöltés. A házigazdák rendkívül udvariasak és nagyon kedvesek. Feltétlenül próbálja ki a Žižul pálinkát. 9 hónapos korában nagyon csendes a szigeten, és remek kikapcsolódás, és nem túl meleg az aktív nyaraláshoz. 7 napos tartózkodásunk alatt remekül pihentünk és meglátogattuk a szigetek nagy részét. Az öblök nagyon szépek és csendesek. A szigetlakók keményen dolgoznak a sziget rendezésén és megjelölésén. Meglátogattuk a Gradina erődöt is - mindenképpen nézz körül. A sziget megközelíthető autóval, ajánlott kerékpárral rendelkezni. Az út nagy része normál autóval járható. Azt javaslom, hogy jöjjön és maradjon mindenkinek, aki nyugalomra és kikapcsolódásra vágyik. Csak annyit kell megjegyezni, hogy a szigeten 1 rosszul felszerelt üzlet található, amely október 1 -jén bezár, ezért célszerű a legtöbb dolgot magával vinni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Vrhnika, Szlovénia
Nagyon jó (4/5) Maradt A4, Július 2019
A zsűri szigete

A zsűri első alkalommal, és nagyon pozitívan meglepett alkalmazás nagyon jó és tiszta, és gyönyörűen használható terasszal rendelkezik. Senka és férje egyszerre barátságosak és gondoskodnak a vendégekről Ha azonban szeretné, készítsen egy igazi tengeri ünnepet, ajánlom mindazoknak, akik szeretik a békét, és szeretik a vendégeket.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Celje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2019
Žirje

Csodálatos hetet töltöttünk Zirje szigetén. Csendes környék, a strand közelsége és a tengerre néző gyönyörű kilátás a nagy teraszról. Az autóval elérhető strandok felfedezése horgászat Franettel és kiváló polip előkészítése Senka asszony sütése alatt. Az apartman tágas, funkcionális és szépen berendezett.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Senka Skorić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

ÜDVÖZÖLJÜK OTTHONUNKBAN!

Apartmanok Skorić lista már megtekintette 45725 idők óta 01.10.2015.