Apartmanok Villa KnezPrimošten - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 10.162 / éj
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Hotel Prince található egy természetes öbölben Tepli Bok Primosten, az egykori halászfalu, amely kidolgozott egy turistaparadicsom. A létesítmény található, a tenger mellett a strand és nyugágyakkal. Gyönyörű tiszta tenger és a mediterrán növények díszítik a kő teraszok. A kedvező klíma lehetővé teszi a hőmérséklet legyen úszásra, még a korai / késői szezon májusban, júniusban, szeptemberben és októberben. Körülvett természeti szépség, mediterrán stílusú, sétautak alatt fenyőfák és a festői naplementét, szeretném, ha marad a tervezettnél hosszabb távon.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 1.5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanok gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és a szigetekre. Nekik van egy terasz, nappali, hálószoba, teljesen felszerelt konyha és fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal. Vendégeink számára rendelkezésre áll parkoló és ingyenes Wi-Fi-vel és műholdas TV-vel.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Knez
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 11 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Donja Lomnica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2023
Nyaralás a Villa Knezben

Az apartmanok és a házigazdák egyszerűen tökéletesek. Nem tudom, hogy dicsérjem a szállást, kedvességet, kilátást, vendégszeretetet. Egyszerűen tökéletes. Pihentünk és nézegettük a gyönyörű tájat, a házigazdák pedig nagyon kedvesek lettek hozzánk, biztosan visszatérünk. Az apartman felszereltsége és tisztasága kiváló, a legjobb pedig a tenger közelsége és a gyönyörű kilátás. Határozottan ajánlott még holtszezonban is. Pihenés a léleknek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Djakovo, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Biztosan visszatérünk

Az apartman, a strand, Primošten központja, Ante és Višnja, minden AAA besorolású. Az egész család és a kutyánk is élvezte. Nincs időnk Horvátországunkra... Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk. Köszönet mindenért.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Praha, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Június 2022
Nyugalom a pihenéshez

Csodálatos hely azoknak, akik nyugalmat keresnek a kikapcsolódásra, ugyanakkor sétatávolságra a tengertől a városközponttól, ahol üzletek és éttermek találhatók. Tenger szó szerint az út túloldalán. Dönthet úgy, hogy fokozatosan közelíti meg a tengert, egyenesen a mélybe. Maga a szállás kielégítő, és minden megvan, amire szüksége van, de szeretném kiemelni, hogy egy gyönyörű nagy terasz napozóágyakkal, amely a nap nagy részében árnyékot biztosít, és a háttérben a tengerre és a városközpontra nyílik kilátás. A tulajdonosok nagyon kedvesek és segítőkészek, nagyon köszönjük nekik. Ide rendszeresen visszatérünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ante Knez Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Villa Knez lista már megtekintette 122821 idők óta 07.11.2017.