Nyaralóház AjinovićZlarin - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 15.443 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zlarin és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A ház a sziget Zlarin található, egy csendes helyen, távol a strand 150 méterre és a központ 400 m. A ház kétszintes körülvett ingatlan 1000 négyzetméteres, ahol az olajfák, szőlő, füge .... A a földszinten található egy nagy nappali, konyha külön ajtó a nappali és egy kis fürdőszoba. A nappali nyílik egy nagy terasz 35 négyzetméter kézzel készített fa asztal 7 fő részére két pad, hinta, kerti bútorok és napozóágy. Terasz tartozik. Az első emeleten három hálószoba, egy nagy franciaágy és egy egyszemélyes ágy, közepes méretű szoba egy dupla ágy és egy egyszemélyes ágy és egy kis szobában egy egyszemélyes ágy található. Mindhárom szobában való egy nagy felső terasz nyílik a tengerre. A felső emeleten, a ház, ahol a szobák légkondicionáltak. Ingyenes WI-FI. Van is egy fürdőszoba káddal, WC-vel mosdókagyló és WC. A házban van egy szabadtéri zuhanyzó napenergia meleg és hideg víz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A kifizetés érkezéskor. Az előleg befizetése után a fiók, és 15 százaléka a teljes költség. Érkezés és távozás vendégek kormányozni szerint a hajó vonalak.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 90 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 400 m
  • Étterem: 400 m
  • Orvos: 500 m
  • Posta: 600 m
  • Buszmegálló: 5 km
  • Vasútállomás: 5 km
  • Sport tevékenységek: 90 m
  • Nemzeti park: 15 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az a lehetőség, a bérleti díjak Bickle, és várjuk, hogy a vendégek Zlarin vízparton, és csomagjaik mi gépjárművet vezetni, hogy a vendégek nem húzza magát, és foglalkozik a poggyász. Mosodai termékek mosogatógépben vendégek számára, akik több, mint 7 nap. A ház található a sziget Zlarin, ami 20 perc hajóval Sibenik. A sziget nem megközelíthető autóval, az autó marad a Sibenik, parkoló található, közvetlenül a Sibenik rakpart, ahol a hajó a Zlarin. Ár parkolási kb. 4EUR / nap. Hajó vonalak nyári meghajtó 4, 5-ször naponta Zlarin. A megállapodás a tulajdonosok a szállás környékén hajójárat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Ajinović
Gorana Hrepić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Hello mindenkinek, a nevem Goran, én 29 éves vagyok, nős és van egy lánya. Alig várom, hogy új emberekkel találkozni, turizmusban dolgozók egy ideje, és annyit mondhatok,. Én is szeretem varrni, különösen a kisgyermekek. Imádom a tengert, és marad a tenger és a prirodu.Želim kellemes időtöltést a lakásban Belvedere és a házban szigeten Zlarin :)))

Nyaralóház Ajinović lista már megtekintette 16800 idők óta 20.01.2015.