Apartmanok Tina Žuljana - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 7.035 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A teljesen és korszerűen felszerelt apartmanok Žuljanában, a Pelješac-félszigeten a helyi vízparton, az első sorban helyezkednek el.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg a teljes ár 10%-a, a többi az apartmanba érkezéskor. Az ideális érkezési idő 14:00, indulás 10:00.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 10 m
  • Posta: 60 m
  • Sport tevékenységek: 60 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Csónakbérlési lehetőség.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sveti Martin pod Okićem, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+2, Június 2023
Pihenés léleknek és testnek

Szívből ajánlom a Tina apartmanokat, mert olyan nyaralást biztosítottak számunkra, amilyenben még soha nem volt részünk. A ház szó szerint a tengerparton van, a földszinten voltunk, és nekünk két gyerekkel ideálisnak bizonyult, mert nem kell aggódni a cuccok összepakolásán, strandoláson, a gyerekek úszhatnak. amikor csak akarják és a teraszról nézzük őket miközben főzünk ebédet vagy kávézunk A lakás tágas, tágas és minden kellékkel felszerelt, és nagy pluszt adok, hogy mosogatógép is van benne. A közelben számos gyönyörű strand található, amelyek néhány perces sétával elérhetők. A hely csendes, és minden szükséges felszereléssel rendelkezik a tökéletes nyaraláshoz.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Vinkovci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2021
Ha kerestük volna, nem találtunk volna jobbat!

Spliti unokatestvéremtől hallottam Žuljan városáról, aki elmondta, hogy ott vannak a legjobb strandok. Miután Slanóban megtévesztettek minket a Booking.com-on keresztül lefoglalt szállással kapcsolatban, kimerültek voltunk, és ez kioltotta a pihenési kedvünket, sürgősen másik szállást kellett keresnünk, és semmi sem kötött Slanóhoz. Mivel azon gondolkodtunk, hogy néhány kirándulást teszünk a déli part környékén (Dubrovnik, Korčula ...), úgy döntöttem, hogy először felkeresem az Apartmanija.hr weboldalt és beírom Žuljan helyét. Találkoztam az Apartments Tinával, és láttam képeket az apartmanokról, és meglehetősen jó áron. Felhívtam Mr. Davort, és kértem a lakás szabadságát. Az olcsóbb lakások foglaltak voltak, de nézd meg annak a sorsát, aki egy kicsit nagyobb lakást mondott le és pont a nekünk megfelelő időszakban. Megegyeztünk, mert már nem volt erőnk mást kérni. Telefonon megegyeztünk Davor úrral, hogy megvár minket, és amint tudunk, reggel jön. Attól tartva, hogy többé nem ér bennünket kellemetlen meglepetés, mielőbb Žuljanba szerettünk volna jönni. Mr. Davor betartotta a szavát, és megmutatta nekünk a lakást, ami örömet okozott nekünk, valamint a teraszról nyíló kilátást, amit csak a filmekben lehet látni. Žuljanát és strandjait megismerve rájöttünk, hogy miután legalább egyszer belefáradtunk a világutazásba, visszatérünk Žuljanába és kipihenjük a lelkünket. Ez volt az első nyári vakációm Anával és velem, és a sors játéka révén megtaláltuk azt a helyet, ahová remélhetőleg még sokszor visszatérünk és élvezzük. Köszönjük Davor úrnak és családjának a csodálatos háztartást és szolgáltatást.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Davor Lopin Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Tina lista már megtekintette 48619 idők óta 26.11.2019.