Apartmanok VedranaŽuljana - Dubrovnik

kikiáltási ár Ft 6.949 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Vedran apartman található központjában Zuljana, egy kis város a dél-nyugati partján, a Peljesac-félsziget. Bár a központban, merítés mediterrán növények, arról, hogy a napi és éjszakai csend és nyugalom, ideális a pihenésre órákat töltök az egyik a sok strandok, amelyek a strandtól mindössze 50 méterre. És egyéb létesítmények, az egyik éttermek, üzletek és kávézó is kéznél. A létesítményben, akár nappal, vagy este, akkor élvezni fogja a teraszok hatálya alá tartozó buja szőlők és élelmiszer készített egy nyitott grill. Az udvar az épület előtt, majd egy kényelmes otthon és az autóban is. Ha úgy dönt, hogy Zuljana és Apartmanok Vedran, a legjobb, amit tehetsz felejthetetlen vakációról.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetendő érkezéskor, és az összeget a már megfizetett egyeztetni kell a vendég. A legideálisabb érkezési ideje 12 óra, további, és menni akár 12 óra, ami nem jelenti azt, hogy bizonyos pillanatokban mi lesz rugalmas és alkalmazkodni a helyzethez.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 20 km
  • Bank: 20 km
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 100 km
  • Marina: 100 km
  • Disco club: 30 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink, a mi egyéni, és nem tartjuk meg néhány speciális tartalmat. A Žuljana, hogy lehet bérelni egy csónakot, vagy csatlakozzon az egyik a két búvárklub csoportos búvárkodás. Napi kirándulások a parkba, a sziget Mljet, biztosan teljessé az élményt. Ezen kívül, a relatív közelsége kulturális és történelmi városok, Dubrovnik és Korcula, és felkeresi a számukra, hogy Önnek egy másik lehetőség, hogy a nyaralás felejthetetlen.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Vedrana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió+1, Augusztus 2022
Maximális élvezet

Hálásak vagyunk Ivan úrnak és Vedrana asszonynak szívélyes fogadtatásukért és hasznos információikért. A lakás tiszta, funkcionális és hangulatos volt. Žuljana a megfelelő hely a nyaraláshoz, túl sok tömeg nélkül. Fenyőfák illata és madárcsicsergés, nincs hangos zene. Vučine az Adria legszebb strandja. Ideális családok számára. Biztosan találkozunk jövőre

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
KEDVES VENDÉGEK

KEDVES, UDRATOS ÉS CSENDES, KÖSZÖNJÜK VENDÉGEKET. SOHA SOHA NE TÚL SOK FELELLENES KÉRDÉS, KÖZVETLEN ÉS Őszintén MINDEN PILLANATBAN. SZERETNÉNK ÚJRA OSZTNI VELÜK EGY IDŐT (NAPOT).

Novi Sad , Szerbia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2022
Felejthetetlen nyaralás

Felejthetetlen pillanatokat töltöttünk a szálláson, csodálatos házigazdákkal. A 4+2 apartman tiszta, funkcionális, nagy terasszal, jól felszerelt, remek helyen, közel a tengerhez, és Mrs. Vedrana és Mr. Ivica olyan csodálatos emberek, hogy már nem csak vendéglátóink, hanem barátok is. Žuljana egy kicsi, de csodálatos hely, gyönyörű természettel és tiszta tengerrel. Szívesen lennénk újra vendégek, mert otthon éreztük magunkat ott. Szeretettel köszöntjük Vedrana-t és Ivant a Škorić családból.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
REMÉLÜNK ÉS HISZÜNK "U16"

GYERMEK, EZ NEM "16 ALATT" FOCI, DE "15" UTÁN JÖN, MONDJÁK 16, HOGY NE SZORÍTSUK EL A SOROZATOT! DRAGANA, MILICE, DRAGICE, STEFANE, IGORE... BOCSÁNAT, HOGY ELSŐ HELYRE TESZTE A FIÁT, DE Ő TÖBB TERÜLETEN SPORTOLÓ, ÉS "EGY EMBER AZ ÉVEKBEN, HOGY AZT MONDOM, JOBB ELMAGYARÁZNI. POT, ÉS ÚJRA NYOMNI KEZD AZT AZ ÜREGET Mr.. NEM". KÖSZÖNÖM A SZÉP SZAVAKAT, ÜDVÖZLETEKET ÉS KÍVÁNSÁGOKAT. SZERETÜNK TÉGED ÉS SZERETÜNK MINDENKIT EGYÜTT. A LEGJOBB... ÜDVÖZLET ŽULJANA VEDRÁTÓL ÉS IVICA PS-TŐL, ÖRÖKRE SZERETNÉL BARÁTOK MARADNI, LEHET NÉHÁNY CSAK VENDÉG, DE EZ MÁS LIGÁBAN. SIKI MIA!

sarajevo, Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Vedrana, Augusztus 2016
Elégedett és boldog Zuljana

A házigazdák nagyon barátságos, nagyon szívélyes, kedves és segítőkész beszélni és szocializálódnak. A csend, az illata fenyőfák és a tenger, érdekes strand, egy kis piac is elegendő kínálat, főleg tengeri halak, teszi ezt a helyet nagyon vonzó nyaralás helyszínen, akik békét akarnak, és élvezze a tiszta tenger és a strandok és az első osztályú tengeri halak. A városban rengeteg lehetőség, amikor a közelébe. Az emberek nagyon barátságosak ebben a kis faluban, és mindig jön vissza Zuljana.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Jó hallani

KÖSZÖNJÜK kedves barátom megjegyzéseket. SA olyan csodálatos, hanem a normális csapat, nem nehéz, hogy barátságos, segítőkész, barátságos, vagy inkább normális érték. Találkozunk jövőre.

Vedrana Pale Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Az egykori tengerész, aki telepedtek 20 év után a tengerbe. Enyhe természet hajlandó mások a vendéglátóiparban és az öröm. Magáról semmi különös. Egyszerűen böngészhet a Zuljana, hogy megismerjék és ossza meg a szépséget, az Adriai-tenger és a nap.

Apartmanok Vedrana lista már megtekintette 60604 idők óta 03.02.2015.