Apartman DanijelaZverinac - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 5.415 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Zverinac és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A zadari a sziget Zverinac között egyedülálló ezer horvát szigetek, fürdött a nap és meleg Adriai-tengert a Földközi-tenger és az érintetlen természet varázsa minden évben megnyeri a szívét a látogatók. A sziget megállítani aggasztó, és elkezd egy csodálatos értelemben a szabadság. Éppen egy ilyen helyen, kínálunk szállást a lakásunkban, hogy jól felszerelt, és alkalmassá akár négy ember minden lakás, amely egy hálószoba, fürdőszoba, konyha, nappali és terasz. A létesítmény található, 5 percre a strandtól, amelyek főként beton és természetes található számos öblök. Ne hagyja, hogy megtapasztalják a varázsa ennek a gyönyörű dalmát helyen, hogy biztosan nyerni. I Tisztelettel várjuk!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 200 m
  • Étterem: 200 m
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Amellett, hogy a bérelhető szálláshelyeken, mint egy szabad kényelmét kínálunk egy üdvözlő italt és használata szörfdeszka. Valamint, akkor teszünk egy foglaltak és vásárlási autó komp jegyeket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Danijela
Danijela Skračić Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Danijela lista már megtekintette 8619 idők óta 12.04.2016.