Apartmanok Santo Zverinac Zverinac - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 9.380 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Hagyd, hogy a haza egy kicsit, hogy egy sziget Zverinac -place pihenés és a hagyományos ételeket. 3 apartman található, a második emeleten egy családi ház, amelyben van egy családi étterem, 25 éves hagyománya előkészítése autentikus ételeket. Az étterem friss halat és húst Hívei aktív pihenés talál örömet a sziget felfedezése által trekking, hegymászás a domb Klis, úszás a tiszta víz, vagy látogasson el a legvonzóbb helyszín a közelben.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Akkor látogasson el hozzánk utazó Zadar szárnyashajó és / vagy komp - akkor lehet parkolni nálunk, bár autóját Zverinac nem lesz, mert a sziget célja a gyalogosok számára. További információ a hajójárat és a jegyárak megtalálható a www. Jadrolinija. hr A vendégek fizetnek közvetlenül a tulajdonos, a betét 20% -a teljes árat. Idő az érkezési és indulási függ a szállítási vonalakat.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 10 m
  • Marina: 10 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kínálunk csónak kölcsönzés. Vonzó közelébe, hogy akkor látogasson el egy nap, és visszatérnek a haza Zverinac: Long Island 5 perc alatt elérhető hajóval. A város Zadar nyilvánították a legjobb európai célpontok 2016 és egy óra alatt elérhető szárnyashajóval. Molat, IST-szigetek közel vannak Zverinac található és egy óra komp út.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Santo Zverinac
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Moskva, Oroszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Santo Zverinac , Augusztus 2016
A tökéletes nyaralás

Töltöttem a feleségemmel és a gyerekek fantasztikus héten Zverinac. Kerestünk egy helyet, távol a nyári tömeg és a zsúfolt strandokat, hogy olyan közel a természethez. Élveztük minden pillanatban! A lakás tökéletesen tiszta, kényelmes, gyönyörű kilátással a tengerre. Gyakran ettünk az étteremben a tulajdonosok a lakások, a minősége és frissessége ezek a halak hihetetlen! Azt javasoljuk, teljes szívemből! Vanessa, Maya, köszönöm!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Basel, Svájc
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Santo Zverinac , Augusztus 2016
Hely, hogy élvezze a pillanatot

Ez szép hely, nagyon különbözik a zsúfolt Zadar. Könnyen megtalálhatja nyugodt partra, ahol élvezni a pillanatot. Sajnos, nincs homok, de a víz és a természet kompenzálja azt teljes egészében. A tulajdonosok (Ante, Vanessa, Maja és férje) is szép ember, készen arra, hogy segít minden kérdésben (pl így egy csónak, egy kis kenyeret vagy más tanácsok). A hely maga tiszta, hangulatos, minden dolgot, amely u szüksége lehet a nyaralás. Az üzlet a közelben megtalálható minden alap a főzéshez mellett széles választéka találkozik. A vásárlási folyamat maga egy élmény a karizmatikus erős hölgy. Durva kívül, belül lágy. PS. A tulajdonosok is van egy étterem, ami elég jó minőség / ár arány, 2 percre a lakásban. De foglaljon asztalt egy nappal előre.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Santo Zverinac , Június 2015
Kár, hogy nincs több ilyen ajánlatok

Apartman a tenger. Gyönyörűen díszített. Rendkívül szép és tiszta. Barátságos házigazdák. Az arány az ár és a szolgáltatás nagyon kedvező javára az ügyfél. Mi minden bizonnyal vissza újra.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Vanessa Škifić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Szia, én vagyok Vanessa. Az elmúlt néhány évben, sógornőm és szállást biztosítani szolgáltatásokat Santo. Szeretnénk vendégeink darab ég, hogy a helyiek élvezik az egész évben, egy kis szünetet a napi feladatokat, kiváló halételek.

Apartmanok Santo Zverinac lista már megtekintette 46083 idők óta 06.02.2015.