Kućica Parma Bilice - Sibenik környékén

Detailed description

Ez a kicsi, ellenállhatatlan ház Bilice Vrulje faluban található, mindössze 15 perces autóútra Sibenik központjától, de elég távol a város zajától és nyüzsgésétől. A fekvés miatt ez a ház tökéletes választás azok számára, akiknek a természetben békére és kikapcsolódásra van szükségük. És eltekintve a helytől, el fogja ragadtatni a bájos kis villa külseje, valamint a mesés, gondosan berendezett belső tér. A ház konyhából / étkezőből, nappaliból, fürdőszobából és hálószobából áll a galériában. A kültéri terület több mint 100 m2; a panorámás kilátással rendelkező terasz ideális hely a naplementének élvezetére vagy a medence felfrissülésére. Van egy pergola, ahol menedéket találhat a napfénytől, és grillezett ételeket fogyaszthat. Csak egy 5 perces sétára van egy privát strand a fenyőfák árnyékában. Van egy fa tárolóhelyiség a tengerparton, ahol tárolhatja holmiját, miközben úszhat vagy evezhet egy kajakban, amely szintén az Ön rendelkezésére áll. A strand autóval elérhető.

  • Kapacitás: 4 személyek
  • Terület: 34 m2
  • Kert: 500 m2
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés: 16:00 Kijelentkezés: 10:00 Júniusban, júliusban és augusztusban csak szombaton jelentkezünk be! Júniusban, júliusban és augusztusban a check-inek csak szombaton fogadhatók el. A házban a villamos energiát kizárólag napelemeken keresztül nyerik, tehát az elektromos áram korlátozott (saját készülékeit nem szabad behozni). Felhívjuk figyelmét, hogy a házat csak napelemek táplálják. Ezért az elektromos energia korlátozott (a tulajdonos által biztosított készüléken kívüli kiegészítő eszközök használata tilos).
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Élelmiszer: 7 km
  • Étterem: 7 km
  • Repülőtér: 85 km
  • Nemzeti park: 13 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Amennyiben úgy dönt, hogy a híres Vidrovača étteremben szolgálja magát, a személyzet szívesen hajóval elviszi oda, és mindössze 3 perc alatt idilli környezetben találja magát, és kiváló ételeket fog fogyasztani.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Kućica Parma
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zdravka Milković
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Francia,