OliversumRivanj - Horvát szigeteken

Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Oliversum régi családi olajfaliget egy felújított régi ház és kocsma található, a tenger egy bekerített telken 2700 négyzetméter. A ház teljesen felújított és felszerelt egy kellemes egész évben. Tartózkodó Oliversumu különösen kellemes tavasszal és nyáron, amikor a legtöbb ott tartózkodik. Rivanjski csatorna jellemzi világos és halak gazdag tenger. Attól függően, hogy a kívánságait a nap folyamán élvezheti a napozást, vagy élvezi a természetes árnyékot, egy jó könyv és a természet hangjai, a tenger morajlása, csicsergő madarak és a hang a tücskök. Az éjszaka kellemesen frissítő, és a kilátás a csillagos ég lélegzetelállító. Bár a napi katamarán vonal Zadar Rivanj jön 35 perc alatt érezni fogja, mintha eddig megtett és időben érkezik egy másik dimenzióban, ahol nem is egy, hogy elérje az Ön pénztárcáját, és nézd meg az órát, mert Oliversumu időt. A Oliversumu tiszteletben természet és a korlátozott erőforrások, ennek megfelelően kell eljárni.

  • Kapacitás: 4 személyek
  • Terület: 45 m2
  • Kert: 2700 m2
További információ
Fizetés és feltételek
Mert foglalás kell fizetnie 30% előleg. Takarítási díj: 25 €. Mi nem számítunk fel külön kedvence, de mi jelenti a felelős magatartás a tulajdonos. A Rivanj Zadar fut naponta katamarán vitorlázás menetrend (15.00 vagy 16:30, vasárnap reggel 8:15), és a komp minden nap, kivéve szombaton és vasárnap 11:00 és 12:00. Vissza Zadar komp este, egy katamarán vonal kora reggel és vasárnap este.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Oliversum nekünk ad olívaolaj, fűszeres, mediterrán növények, organikusan termesztett zöldségek, amelyek szabadon használhatják a minimális díj. A szigeten lehetőség van vásárolni a friss halat a helyi halászok, illetve gondoskodik hal vacsora, vagy akár házi készítésű pizza. Ha inkább egy aktív pihenést és szeretnék felfedezni a szépségét zadari vagy a víz alatti világ megvan a lehetőség a bérleti díjak egy vonzó motorcsónakok (ehhez hajó engedélyt). Mivel a szigeten van egy bolt, étterem vagy kávézó, csónak lehetővé kirándulások, az élelmiszer-ellátás, illetve a tiszta szórakozás (cső vontatókötél úszók). Ha repülővel érkező kínálunk transzfer a repülőtérre autóval és hajóval a szigetre, minden forgatható.
Térkép nézet
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
poprad, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Oliversum Július, 2019
Ég, olíva paradicsomban

Gyakorlati információk: Az egész ház nagyon nagyon tiszta volt. A ház tulajdonosai nagyon kedvesek, segítőkészek, és minden szükséges információt megadnak. A házban van minden, amire szüksége van. A konyha tele van mindennel, amire szüksége van: a kenyérsütő, a keverő, a késtartó, a fagyasztóval ellátott hűtőszekrény, a villanytűzhely, a tűzhely, a sütő. A konyha új és szép és praktikus. A nappaliban televízió, dvd lejátszó, hifi torony, ventilátor, gitár - mindent, amit használhat és élvezhet. Az ágyak kiváló minőségű matracot tartalmaznak, jó, ha problémái vannak a háttal. A kert annyira gyönyörű, sok levandulával, pillangókkal, virágokkal, olajfákkal, gyógynövényekkel, amelyeket főzéshez használhat. Maximálisan privát. Volt egy autóval a kertben, van egy út és hely. A telefon és az internet jel kiváló minőségű. Van egy nagy kis épület, a "Konoba", fantasztikus gril, amit használhat. A teraszon két relaxációs zóna található - az egyik fekszik, a második ülőzóna, a valóságban az összes kimerültség, amit eltöltünk - ezeken a relaxációs zónákban Érzelmi információ: Ez az Oliversum, a béke mennye. Az adatvédelem, ha kínál, olyan magas színvonalú. Az éjszaka nincs könnyű szmog. A hely olyan csendes, ideális az emberektől és a társadalomtól való kikapcsolódáshoz. Ha szüksége van valamilyen társadalomra vagy élelmiszerre vásárolni, akkor mindennapos lehetőség van a hajók - jadrolinia - használatára, hogy menjen Zadarba. A tulajdonosok annyira kedvesek, kedvesek, nyitott szívűek, segítenek, ha szükség van rá, érdekelnek, ha minden rendben van. Nem látjuk a negatívokat, abban a gyönyörű helyen.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Karlovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Oliversum Szeptember, 2018
Meraklijanje

Szeretek mondani magamnak, hogy profi vagyok "Meraklije" mert amikor kiválasztom a helyet a tengerbe, kiválasztom az első sort a tengerbe, és röviden, a szigeteket és a békét. Rivanj, és az Oliversa pozíciója eddig a legjobb, még soha nem láttam ilyen békét bárhol. Amikor az Olivers teraszán ülsz, ugyanabban a másodpercben kikapcsolod a galaxis többi részét :) A tulajdonosok csodálatos emberek, és miután úgy döntöttünk, hogy ugyanazokat a hasonlatokat szeressük, együtt töltöttük együtt a zene, a képregények, a filmek ... kellemes beszélgetéseit, és mindezt finom sörrel, és felszívta a sziget légkörét. Szeptemberben töltöttem pár napot az Oliversumban, csak az őszi őszi szünetre várva, és csodálatos volt. Vissza akarok térni, és újra és újra ...

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Rijeka, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Oliversum Augusztus, 2017
Egy darab saját paradicsom

El tudja képzelni, eufóriás jelen időben van egy hely a pihenésre a lélek és a test, feltöltődhet ..., ahol még szépen berendezett ház árnyékában éves olajfák, gyönyörű kristálytiszta tenger, az ég tele csillagok csak magad ... egy hely, ahol csak a hang a tenger és a tücskök zavarja a csendet .... egy hely, ahol nem számít az idő, sem az órát ... Valóban van egy ilyen hely ... Annyi Köszönöm csodálatos házigazdák, akik a sok szeretetet és energiát szerkesztés ez a darab az ő saját paradicsom, és úgy döntött, hogy ossza meg velünk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Forza Fiume!

Köszönöm a Világegyetem küldött a rezgéseket az emberek, mint mindenkinek, aki lehetővé tette a megvalósítását jövőképünk a menekülés és visszatér magát, még a töredéke a földi útra. Örülünk, hogy te voltál a látogatók és gondozott minden egyenlő figyelmet arra, amit mi érdekel. Köszönjük!

Mutasd meg az összes véleményt
Tajana Radulić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,