Apartman RažaRab Barbat - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 18.466 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Raža Apartman egy varázslatos családi hely 2-6 fő részére. Egy családi ház 1. emeletén található, a tengertől és a számos kavicsos strandtól csak a kert zöldje választja el. Az Apartment Raža tökéletes hely a kikapcsolódásra szeretteivel, és élvezze a mediterrán gyógynövények illatát és a lenyűgöző kilátást a Barbat-csatorna és a Dolin-sziget teraszáról. Az Apartment Raža saját kikötővel rendelkezik a hajók számára a ház előtti vízparton. Tapasztalja meg a szigeti életet, és alkosson örökké tartó emlékeket!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az apartman foglalása 250 € és az IBAN-unkra fizetendő, ami véglegessé teszi a foglalást. A fennmaradó összeget a helyszínen, az apartmanba érkezéskor vagy az IBAN-on történő fizetéssel kell kifizetni. A lakásba 15:30-tól lehet belépni. Az elutazás napján legkésőbb 10:00 óráig el kell hagynia az apartmant.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A foglalás teljes összegének visszatérítéséhez a vendégeknek a foglalást követő 48 órán belül le kell mondaniuk, és a lemondásnak legalább 14 nappal a foglalás megkezdése előtt meg kell történnie. Ha a vendég 7-14 nappal annak kezdete előtt mondja le a foglalást, a foglalás összegének 50%-át visszatérítjük. A foglalás teljes visszatérítése lehetséges, ha az apartmant más vendég foglalja le, függetlenül a lemondás időpontjától.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 4 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 4 km
  • Posta: 4 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 4 km
  • Repülőtér: 55 km
  • Marina: 500 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Nemzeti park: 16 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A ház hátsó részében minden vendégünk számára nyitott parkolóhelyet biztosítottunk az olajfák árnyékában. A Raža apartmant egy nagy kert veszi körül, amelyet nagy szeretettel művelnek. A kert közvetlen közelében van egy grillező. A kertben szabadtéri zuhanyzó található, és minden árnyékot kedvelő vendég számára egy tengerparti terasz áll rendelkezésre nyugágyakkal és kerti bútorokkal. Minden vendégünknek, aki csónakot birtokol vagy bérel, az apartman előtt van egy rakpart és kikötők csónakok számára, valamint egy műhely, ahol a csónakból származó felszereléseket vagy a strandoláshoz szükséges dolgokat tárolhatja. Látogasson el hozzánk és fedezze fel Rabot saját tempójában . Üdvözöljük!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Raža
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Rijeka, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Szeptember 2023
Szép, tágas és tiszta lakás

Kiváló apartman, gyönyörűen mediterrán stílusban berendezett, nagyon tágas és tiszta. Az objektumok leírása és részletei pontosak, mint a hirdetésben. A képek nem tudják megfelelően visszaadni azt a békét és szépséget, amely rád vár, ha úgy dönt, hogy ezen a szálláshelyen marad. Megérkezéskor több mint kellemes meglepetésben volt részünk. A lakás kiválóan berendezett, így nem marad le semmiről. Davorka házvezetőnő nagyon kedves és igyekezett kellemessé tenni a lakásban való tartózkodásunkat, otthon éreztük magunkat. Mindig a rendelkezésünkre állt, és hasznos tippeket adott nekünk, hogy mit nézzünk meg, hol együnk, stb. A kavicsos strand közvetlenül a szállás alatt található, a tengerparton pedig egy sétány húzódik a tenger mentén, amelyen végig lehet menni. magába Rab városába. Határozottan ajánljuk ezt a szállást, tőlünk 10/10-es értékelést kapott.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Davorka Peran
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Többet a tulajdonos

E-mailekre és hívásokra válaszolok, és gondoskodom arról, hogy minden a megbeszéltek szerint legyen. Valóságos kincsesbánya vagyok a napi tevékenységekhez vagy a meglátogatandó helyekhez kapcsolódó nagyszerű ötleteknek. Ez nem meglepő, tekintve, hogy szeretek a természetben tölteni az időt és az aktív tevékenységet. A túrázás, a futás és az úszás a hobbim, valamint egy jó könyv olvasása.

Apartman Raža lista már megtekintette 3334 idők óta 12.08.2023.