Apartman EnyBaška Voda - Split régió

kikiáltási ár Ft 8.535 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Baška Voda és a Split régió!
Detailed description

Üdvözöljük az Eny apartmanban, ahol a hegyi levegő keveredik a tengeri levegővel, itt található a modern és kortárs berendezésű apartmanunk kb. 50m.² Egy hálószobával, fürdőszobával, nappalival, beépített konyhával és erkéllyel rendelkezik. Ideális pároknak vagy kisebb családoknak. A lakás klímával rendelkezik, mely fűtésként is használható. A nappaliban egy extra kanapé található. Parkolás az épület előtt vagy az épülettel szemben lehetséges. A közvetlen közelben van a buszmegálló, valamint két nagy élelmiszerbolt, egy pékség és egy bank. Split repülőtere körülbelül egy órás autóútra található. Makarska 10 perces autóútra fekszik. Az épülettől jobbra van egy utca, amely közvetlenül a strandra és a városközpontba vezet. Hosszú homokos strandok, kristálytiszta tenger, jó éttermek, szórakozás gyerekeknek, kicsiknek és nagyoknak... garantálják a felejthetetlen Baska Voda-i tartózkodást.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Szállásfoglalás a végösszeg 20%-áig előre utalással (Westen Union vagy banki giro számlára). A fennmaradó összeget legkésőbb 14 nappal az apartmanba érkezés előtt. A foglalásról írásos visszaigazolást (voucher) küldünk.Az árlistában szereplő árak 7 éjszaka és 2 főre vonatkoznak. Pótágy, vendég 12 €, gyerekeknek 12 éves korig 10 € éjszakánként. Az árak 3 és kevesebb éjszakára 30%-kal emelkednek. 7 és több éjszakás kedvezmény megegyezés szerint. (Júliusban és augusztusban kedvezményt nem adunk) Érkezéskor 150 € kauciót kérünk, amit távozáskor visszatérítünk, ha nem történt kár. Bejelentkezés 14h-20h Kijelentkezés 10h
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget visszatérítik a vendégnek, ha az érkezés előtt 30 nappal lemondja a szállást. A foglalás rövid lemondása az előleg összegét terheli.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 700 m
  • Posta: 700 m
  • Buszmegálló: 10 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Tisztelt vendégeinknek az ingyenes parkoló mellett ingyenes wi-fit, valamint grillezési lehetőséget biztosítottunk. A lakás standard gépekkel és kellékekkel felszerelt (klíma, TV, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, mikrohullámú sütő, sütő, vízforraló, kávéfőző, kenyérpirító, vasaló, porszívó, gőztisztító, különféle fűszerek és olajok, stb., . .) mindent, ami egy kellemes tartózkodáshoz kell nálunk. Ha Split repülőterére érkezik, minimális díj ellenében transzfert biztosítunk az apartmanunkba. Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Eny
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Virovitica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Január 2022
Megjegyzés

A karácsonyi és újévi ünnepek alatt a lakásban maradt. Rendkívül elégedett. A tisztaságot és a felszerelést helyezem előtérbe. Minden megvan a kellemes téli-nyári tartózkodáshoz. Meleg és kényelmes volt, napközben pedig élvezhettük az erkélyt és a grillezést. Én is visszatértem nyárra!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Enisa Pennartz Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Sziasztok kedves potenciális vendégeink! A nevem Enisa, kozmopolita vagyok, ha az emberekről, a hitről és a finom ételekről van szó! Szeretem az állatokat, a természetjárást, kosárlabdázok és teniszezek és szeretek főzni. Mottóm: Azt akarom, hogy a vendégeim otthon érezzék magukat, ennek tudatában üdvözöllek :-)

Apartman Eny lista már megtekintette 7592 idők óta 01.01.2022.