Apartmanok Villa MarićBaška Voda - Split régió

kikiáltási ár Ft 13.152 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A Villa Marić épülete Baska Voda csendes részén található, 200 méterre a tengertől. A villából gyönyörű kilátás nyílik a tengerre, a szigetekre és a környező hegyekre. A közelben piacok, éttermek és kávézók találhatók. A tágas apartmanok egy kétágyas hálószobából, egy fürdőszobából, egy konyhából, egy étkezőből és egy nappaliból állnak. A nappaliban kanapé található. A korszerűen felszerelt apartmanok kényelmesebbé teszik az itt-tartózkodást: műholdas TV, WiFi, légkondicionálás és a szükséges konyhai eszközök, valamint egy terasz gyönyörű kilátással a tengerre. A villa előtt tágas parkoló található. Parkolás a garázsban kérésre, felár ellenében megoldható. A ház körüli csendes környezet az utcazajtól nyugalmat és a gyerekek biztonságát biztosítja. A barátságos személyzet mindig az Ön rendelkezésére áll. Szeretettel üdvözöljük, és azt kívánjuk, hogy otthon érezze magát. Reméljük, hogy elnyeri tetszését apartmanjaink, és Baška Voda felejthetetlen élményben lesz része! Várjuk érkezését!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 800 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Marić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zielona Góra, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Augusztus 2022
Pozitív vélemény - ajánlom

A hely megfelelt az elvárásainknak, minden a weboldalon leírtak szerint zajlott. A szobák tartalmaztak minden szükséges dolgot (beleértve a konyhát - edényeket, fürdőszobát - törölközőket, szappant, a szobákat - egy nagy gardróbot). Volt egy saját parkoló. A lakás és az egész létesítmény is tiszta volt. Közel volt a strandhoz, bár 170 lépcsőfokot kellett megmászni, nekünk ez nem okozott gondot, volt még egy enyhe ereszkedés. A környéken bárok, üzletek, pékségek és éttermek találhatók. A tulajdonossal való kapcsolatfelvétel nagyon pozitív volt, nagyon segítőkész volt mind a foglaláskor, mind a helyszínen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Droga Marto, Cieszymy się, że miałeś przyjemny pobyt w naszym obiekcie. Köszönjük kedves értékelését. Remélem lesz még alkalmunk látni. Życzymy wszystkiej najlepszego i złałamy złówny pozdrowień.

Čačinci, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2022
Pozitív értékelés

Nagyon szép szállás, minden tiszta és rendezett! A legjobb az egészben az udvarias házigazdák...csak dicsérő szavaink vannak

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm!

Kedves Josip! Köszönjük a szép értékeléseket. Örülünk, hogy kellemes nyaralást töltött el szállásunkon. Reméljük, hogy újra vendégül láthatjuk Önt. Üdvözlettel és további szép napot.

Mara Marić Reklám mivel 2022
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szívélyes fogadtatást és azt kívánjuk, hogy otthon érezze magát. Reméljük, hogy elnyeri tetszését apartmanjaink, és Baška Voda felejthetetlen élményben lesz része! Várjuk érkezését!

Apartmanok Villa Marić lista már megtekintette 19173 idők óta 21.04.2022.