Apartmanok FuntanaKrk Baška - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 7.032 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Csak néhány lépésre a tengertől, egy kis szerény sarok két fő részére, ahol menedéket és kényelmet találhat egy sétával és úszással töltött nap után a tiszta tengerben. Az apartmanokban minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy két ember jól érezze magát: mosogatógép, mosógép, légkondicionáló és Wi-Fi. Nagyon kedvező elhelyezkedésű a város központjában, Baška legrégebbi történelmi részén található. A műteremmel szemben található Baška első kőháza, amely még 1525-ben épült (MDXXV). Egy régi szökőkút mellett található. A közelben üzletek, éttermek, bárok és halpiac található. A régi városrész és a kikötő megőrzése érdekében a gépjárműforgalom nem engedélyezett. A stúdióhoz tartozik egy őrzött parkoló a központ közelében. Ideális hely két fő részére, akik szeretnek sportolni, sétálni napkeltekor vagy napnyugtakor, élvezni Baška gasztronómiai különlegességeit Baška óvárosának jellegzetes bárjaiban. Séta a hosszú sétányon a tenger mellett, belélegezve a tenger illatát, vagy fürödni a holdfény és a csillagok alatt

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az árhoz 3 euró regisztrációs költséget kell hozzáadni. Környezetvédelmi adó 0,3 euró / fő / nap és a végső takarítás 40 / 50 euró. Az előleg befizetése után minden részletet elküldök az ügynökséghez való eljutásról és egyéb információkat. A foglalás megerősítéséhez 30% előleg fizetése szükséges. A foglalás 60 nap előtti lemondása esetén az előleg visszajár, a 60. naptól a tartózkodás kezdetéig az előleg nem jár vissza. Az apartmanokba 16:00 órától lehet belépni, és 10:00 előtt kell elhagyni. A Splendido iroda gondoskodik az apartmanokról, akik átadják a kulcsokat és elviszik az apartmanba.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 500 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 400 m
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 500 m
  • Vasútállomás: 70 km
  • Repülőtér: 45 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Funtana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Matulji, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2021
Pihenés a testnek és a léleknek

A lakás ugyanaz, mint a képeken. A tartalomból mindent megtalál, amire szüksége van egy nyaraláshoz, és otthon érzi magát ketten. Különösen tetszett a helyszín, a központ csendes utcája, nem kellett használnunk az autót. Várjuk a következő tartózkodást!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Matulji, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2021
Pihenés a testnek és a léleknek

Nagyon szép kis apartman két fő részére. Minden megvolt, amire szükségünk volt az ünnephez. A lakás jó helyen van, így minden létesítmény rendelkezésünkre állt autó nélkül. Várjuk, hogy újra maradjunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Oberloisdorf, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Július 2021
Pihentető tartózkodás

A stúdió kicsi, de "oho" Tiszta és minden napi használatra 2 fő számára elérhető. Az első pillanattól kezdve jól érzi magát a stúdióban, és elbűvöli az egyedülálló helyszín. A stúdió csak néhány méterre van a kikötőtől, egy virágokkal és fákkal szeretettel díszített sikátorban. Petar, a szállásadó nagyon barátságos, és sok jó tippet adott nekünk. A következő tartózkodásra újra lefoglaljuk a stúdiót.

Ajánlott : Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nagyon köszönöm.

Nagyon boldog vagyok, hogy képes voltam arra, hogy jól érezzem magam a stúdiómban.

Mutasd meg az összes véleményt
Petar Bonefacic Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Szeretek utazni, hogy új emberekkel találkozzak és különböző helyeket lázzak. Örülök annak is, hogy más emberek is használhatják apartmanjaimat Baska és Krk szigetének szépségeihez. Az apartmanokat mindazokkal díszíttem, amelyeket egy lakásban keresek, amikor utazom.

Apartmanok Funtana lista már megtekintette 34333 idők óta 22.07.2020.