Apartmanok PaparibaKrk Baška - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.982 / éj
Detailed description

A szálláshely a központban található, 3 perc sétára a főutcától, 5 percre a strandtól, üzletek, pékségek, hentesek, éttermek. Központ, mégis csendes terület parkolóval, WiFi-vel és légkondicionálóval. A vendégek élvezhetik az Adriai-tenger legszebb kavicsos strandját, a tengerparti sétányokat, de túrázhatnak is (kb. 30 vagy kb. 2-12 km-es nyomvonal), mert Baska egy völgyben található, körülötte érdekes, sziklás, dombok, gazdagok gyógyító gyógynövényekben, mint a zsálya, az immortelle. A dombok különösen szépek júniusban, amikor a borókák virágoznak, és bódító illata elterjed a levegőben. A kerékpározás szerelmesei nem fogják megbánni, hogy ellátogattak erre a területre. Jelölt utak is vannak számukra. Minden nap vannak kirándulóhajók, amelyek a szomszédos szigetekre (Goli otok, Grgur, Rab) viszik a turistákat. Tehát soha nem unalmas. Aki egyszer ellátogat Baškába, mindig visszajön és minden más helységet összehasonlít vele. Baška megér egy látogatást. Az apartmanok egyszerűek, funkcionálisak és tiszták. Bármilyen információval rendelkezünk, és mindig segítünk.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Javasoljuk a vendég érkezését 16:00 után, aminek nem kell lennie, mert az apartman szabad lehet, így a vendég hamarabb jöhet. Az indulás napján a vendégnek joga van 10:00 óráig tartózkodni. 10:00 után a vendégnek el kell hagynia az apartmant. Kívánatos, hogy a vendég előleget fizessen, így számíthatunk a foglalásra. Az előleg az apartman ára egy napra abban az időszakban, amikor a vendég lefoglalta.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A lemondási idő 7 nappal az érkezés előtt van. Ha a vendég indokolt okokból lemondja a foglalást, visszatérítjük az összeget.
Távolságok
  • Tenger: 80 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 80 m
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 80 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 100 m
  • Buszmegálló: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Lehetőségünk van panorámás hajókirándulásra.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Papariba
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Karolina Tancabelić Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh,
Többet a tulajdonos

Helló, 3 lakásos házat bérelek. Baska központjában találhatók, a legszebb stranddal. Nagyon alkalmas gyermekek számára. Baška bővelkedik sétányokon és túraútvonalakon. A táj gyönyörű, érdekes. Panorámás hajóútra van lehetőség. Apartmanjaink egyszerűek, funkcionálisak és tiszták. Az Ön rendelkezésére állunk

Apartmanok Papariba lista már megtekintette 31091 idők óta 05.06.2021.